Çözüldü Oppo band saat kullananlar var mı ?

Ragnarlodbrok

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Merhaba iyi akşamlar arkadaslar 2 gün önce oppo band akıllı saat aldım hava durumu gözükmuyo bu konu hakkında bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Bu videoya göre telefonunuzda ilk aşamada hava durumu çalışması lazım.
Sizin bu şekilde ana sayfada görünüyor mu bakar mısınız? lütfen

Band 'da ise ona uygun saat stilini seçip hava durumu kısmına basınız .sizi yönlendirmesi gerekir.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Bağlantı yı kesip yeniden bir kurulum yapınız.
Eğer çevrenizde başka bir telefon var ise onunla bir eşleşme yapıp sorunun neden kaynaklandığını anlamak adına çözüm sunabilir.

Hava durumunun güncelleme lerini kaldırıp band ile birlikte yeniden kurmayı deneyiniz yine olmaz ise oppo müşteri hizmetleri arayınız size daha sağlıklı yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.

Oppo müşteri hizmetleri.
08504336776

Upvote 0

Ragnarlodbrok

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Bağlantı yı kesip yeniden bir kurulum yapınız.
Eğer çevrenizde başka bir telefon var ise onunla bir eşleşme yapıp sorunun neden kaynaklandığını anlamak adına çözüm sunabilir.

Hava durumunun güncelleme lerini kaldırıp band ile birlikte yeniden kurmayı deneyiniz yine olmaz ise oppo müşteri hizmetleri arayınız size daha sağlıklı yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.

Oppo müşteri hizmetleri.
08504336776
Çok teşekkür ederim sayenizde ve bilgilerinizle hallettim.. verileri sıfırladım silip tekrar yükledim oldu sağolun

Upvote 0
Çözüm