- Cihaz
- Reno 2Z
Merhaba iyi akşamlar arkadaslar 2 gün önce oppo band akıllı saat aldım hava durumu gözükmuyo bu konu hakkında bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Bağlantı yı kesip yeniden bir kurulum yapınız.
Eğer çevrenizde başka bir telefon var ise onunla bir eşleşme yapıp sorunun neden kaynaklandığını anlamak adına çözüm sunabilir.
Hava durumunun güncelleme...
Peki telefonunuzda normalde hava durumunu kullanıyor musunuz?Valla dedikleriniz herşeyi yaptım hala telefon ağını açın diyor çok saçma cidden.
Evet düzgün çalışıyorPeki telefonunuzda normalde hava durumunu kullanıyor musunuz?
Düzgün çalışıyor mu? Hava durumu.
Çok teşekkür ederim sayenizde ve bilgilerinizle hallettim.. verileri sıfırladım silip tekrar yükledim oldu sağolunBağlantı yı kesip yeniden bir kurulum yapınız.
Eğer çevrenizde başka bir telefon var ise onunla bir eşleşme yapıp sorunun neden kaynaklandığını anlamak adına çözüm sunabilir.
Hava durumunun güncelleme lerini kaldırıp band ile birlikte yeniden kurmayı deneyiniz yine olmaz ise oppo müşteri hizmetleri arayınız size daha sağlıklı yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.
Oppo müşteri hizmetleri.
08504336776
Rica ederim, sorununuzun çözüme kavuşmasına sevindim hayırlı olsun tekrardan güle güle kullanın.Çok teşekkür ederim sayenizde ve bilgilerinizle hallettim.. verileri sıfırladım silip tekrar yükledim oldu sağolun
Teşekkür ederimRica ederim, sorununuzun çözüme kavuşmasına sevindim hayırlı olsun tekrardan güle güle kullanın.
Yeniden deneyiniz isterseniz,yada bişeyle çakışıyor mu acaba Bluetooth bağlantısı olarak.Teşekkür ederim tam olmuş derken tekrardan aynısını yaptı cidden sinir bozucu aldığıma pişman olucam yani az kaldı
Çözüldü teşekkür ederim konum açıp kapıyorumYeniden deneyiniz isterseniz,yada bişeyle çakışıyor mu acaba Bluetooth bağlantısı olarak.
Rica ederim.Çözüldü teşekkür ederim konum açıp kapıyorum