- Cihaz
- A91
Bu iki modelde çelişki var aslında bunu söylerken fark etmeniz lazım di Elif hanımA73 yen çıktı zaten alması hemen muhtemeldi,a52 2020 sanırım sizden önce çıkışlı olduğu için aldı.
Bu iki modelde çelişki var aslında bunu söylerken fark etmeniz lazım di Elif hanımA73 yen çıktı zaten alması hemen muhtemeldi,a52 2020 sanırım sizden önce çıkışlı olduğu için aldı.
Enson çıkan modele zaten veriyorlar hemen.Bu iki modelde çelişki var aslında bunu söylerken fark etmeniz lazım di Elif hanımbakın biri sizden önce diğeri sonra diyorsunuz işte bizde tamda bunu diyoruz..planlama stratejisi sıkıntı değil mi..
Enson çıkan modele zaten veriyorlar hemen.
A52020 model piyasaya sürülüş tarihi sizden önce olduğu için önce aldı demek istedim @laborant12717 bey.
Estağfurullah ,rica ederimTamam şimdi anlaşıldı Elif hanım saygılar efendim..
Ne demek efendim.. saygılar..Estağfurullah ,rica ederim
Ara ara kontrol etmek gerekiyor. Dün akşam eşimin Reno Z telefonuna Coloros 11 geldi. Günde en az 3-4 defa kontrol ederdim. Gece geldi.Reno 5 lite de göremedim, yok mu güncelleme?
Yeniden başladı dağıtım arada kontrol ediniz gelecektir merak etmeyin dün itibariyle başladı dağıtım.Benimde cihazım reno 2z ama hala güncelleme almadı çevremdeki bütün reno 2z kullanıcıları güncelleme alırken bendeki cihaza hala güncelleme gelmedi