- Cihaz
- Reno 5 Lite
MerhabalarBu liste çok geçerli bir liste değil çünkü oppo reno 2z 11 güncellemesini eline yüzüne bulastirip güncellemeyi geri çekti milletin telefonu 7 de kaldı bahsettiğim cihaz özellikleri ile çok çok üst seviye bir cihaz akla mantığa sığar mı 12 güncellemesi almayacağı bırakın Allah aşkına her soru sorulduğunda 0850 li li numaraya yönlendirme cevabı aldık burdan çok şükür en sonunda esas sebebini öğrendik açık açık stabilite bir sürüm oluşturmadik bu yüzden güncellemeyi geri çektik ama COLOROS 12 güncellemesini 11 almadan direk alacaksınız bilgisi paylaşıldı şimdi listeyi ben kale almiyorum kusura bakmayın burda kimseyide yargılamiyor ve ithamda bulunmuyorum inatla isteidgim cevabı alana kadar müşteri hizmetlerini aramaktan bıkmadan usanmadan uğraştım sonuç verdikleri cevap yukarda yazdım liste bosssss yani benim cihazım coloros 12 güncellemesini alicak reno 2z sahipleri sabırla beklesin listeye takılmayın kesinlikle
Reno 2Z'nin ColorOS 12 almasını bizde isteriz fakat 2019 Ağustos çıkışlı bir model. Oppo'nun yeni güncelleme politikasına göre değerlendirirsek 2 Android güncellemesi zaten aldı. Yani Android güncellemesi hakkını tamamlamış bir model. Yeni politikaya göre 2023 Ağustos'a kadar sadece güvenlik güncellemesi desteği verilir. Tabii ki listede değişiklikler veya istisnalar olabilir.