- Cihaz
- Reno 5 Lite
TamamdırA12 Cos. 12.1 benim sürüm...
TamamdırA12 Cos. 12.1 benim sürüm...
Benim telefonda COLOROS 11.1 yüklü sorunsuz çalışıyor.Sizin sürüm kaç ben 11 sürümündeyim yüklesem çalışır mı acaba
AnlaşıldıBenim telefonda COLOROS 11.1 yüklü sorunsuz çalışıyor.
Reno 4 lite a kuramadım paket çakışması uyarısı veriyor,bu şekilde yükleyebilen var mı?ve nasıl yükelyebiliriz.Saat uygulamasının yeni APK sı yayımlanmış Reno 2z de denendi çalışıyor. Virüs taraması da temiz linki paylaşıyorum. İyi forumlar..
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Burada yayımlanan sürüm 13.4.4 sürümü. Siz uygulama listesinden veya saat uygulamasına uzunca basarak çıkacak olan seçeneklerden uygulama bilgisine girin ve kendi kullandığınız saat uygulamasının sürüm numarasına bakın. Eğer sizin sürüm numaranız daha büyük ise zaten bu uygulamayı kullanamazsınız. Sürüm numaranız nexdir acaba?Reno 4 lite a kuramadım paket çakışması uyarısı veriyor,bu şekilde yükleyebilen var mı?ve nasıl yükelyebiliriz.
Sürüm 13.5.0 sürümüBurada yayımlanan sürüm 13.4.4 sürümü. Siz uygulama listesinden veya saat uygulamasına uzunca basarak çıkacak olan seçeneklerden uygulama bilgisine girin ve kendi kullandığınız saat uygulamasının sürüm numarasına bakın. Eğer sizin sürüm numaranız daha büyük ise zaten bu uygulamayı kullanamazsınız. Sürüm numaranız nexdir acaba?
Sizin sürüm daha yüksek olduğu için paket çakışıyor o yüzden yükleyemiyorsunuz ercan adlı arkadaş belirtmişSürüm 13.5.0 sürümü
Evet 13.4.4 sürümü yükleyemezsiniz.Sizin sürüm daha yüksek olduğu için paket çakışıyor o yüzden yükleyemiyorsunuz ercan adlı arkadaş belirtmiş