Uzun sürdümu islemVPN indirdim önce Almanya sonra birleşik kirallik sonra İtalya tüm ülkelere bağlanıp ayrı ayrı güncelleme taraması yaptım birleşik kirallik ve Almanya üzerinden indirdim
Bizim sadece iki ülkede yayınlandıUzun sürdümu islem
Bizim sadece iki ülkede yayınlandıUzun sürdümu islem
Hindistan & EndonezyaUzun sürdümu islem
Mesajlar birleştirildi:
Bizim sadece iki ülkede yayınlandı
Hangi VPN kullandın onu da söyler misin hocam ona göre deneyelim bir de memnun musun find x3 pro kullanıcısın sanırım Türkçe menü gitmedi değil miBen o şekilde indirdim tüm Avrupa ülkelerinden deneyin
VPN le denedim az önce 711 mb güncelleme geldi güvenlik aynı zaman da çift dokunma uygulama iyileştirme gibi şeyler bölgeyi Fransa yapınca aldı bilgin olsun bide öyle dene istersenVpn pro iki tane oppo var diğeri a 55
A55 te olurmu acaba ayni islemVPN le denedim az önce 711 mb güncelleme geldi güvenlik aynı zaman da çift dokunma uygulama iyileştirme gibi şeyler bölgeyi Fransa yapınca aldı bilgin olsun bide öyle dene istersen
Valla bilmiyorum kardeşim ben az önceki güncellemeyi yaptım tekrar Fransa seçtim vpn den tekrar denedim şimdide Android 12 güncellemesini aldım şimdide onu indiriyorum yani bende de oldu anlayacağın denemekte fayda var en azından dene ben turbo vpn diye bişey denedim sende dene olmazsa başka vpn dene ama bende oldu şuan sonun da Android 12 ye geçiyorum şükür millet 13 ee geçti biz yeni 12 kullanıcaz olaya bakA55 te olurmu acaba ayni islem
Eyvallah sağol yinedeValla bilmiyorum kardeşim ben az önceki güncellemeyi yaptım tekrar Fransa seçtim vpn den tekrar denedim şimdide Android 12 güncellemesini aldım şimdide onu indiriyorum yani bende de oldu anlayacağın denemekte fayda var en azından dene ben turbo vpn diye bişey denedim sende dene olmazsa başka vpn dene ama bende oldu şuan sonun da Android 12 ye geçiyorum şükür millet 13 ee geçti biz yeni 12 kullanıcaz olaya bak