Onları uaptım zaten navigasyon tuşları nasıl değişiyor onu soruyorumBtelefon ayarları bölümüne girin telefon hakkında bölümüne tiklayincikan ekranda ana bant ve cekirdek yazısına tıklayın daha sonra çıkan ekranda derleme numarası yazısına 7 kez tıklayın geliştirici açıldı denildiğinde geri gelin ayarlar menüsüne ek ayarları tıklayın geliştirici ayarları yazısı göreceksiniz orasi
onun için landspace mode indircen play storeden yazı tipinede youtubeden bakabilirsinArkadaşlar saolun. Boyutları istediğim gibi ayarlıyorum. Bende bişey sorayım. Ama menüyü yatay kullanma ayarını bilen varmı. Birde yazitipi nasıl değiştirebiliriz bişey indirmeden.tsk
bişi değilÇok sağolun çok yardımcı oldunuz
Birde sağol diyor ya hiç kimse cevap vermiyor geliştirici seçeneklerinin meresinde diyprum ağzını açan yokbişi değil
biraz aşağı inBirde sağol diyor ya hiç kimse cevap vermiyor geliştirici seçeneklerinin meresinde diyprum ağzını açan yok
Hocam geliştirici seçeneklerini açınca sonra gidip telefon yöneticisinden taratiyorum hani güvenlik açısından flan 95 okuyor düzelt diyorum onu kapat diyor yani o güvenliğe tehlikeyliymisaçmak için telefon hakkındaya gidin derleme numarasına 7 kez basın şifre isterse girin sonra ek ayarlardan bulabilirsin