- Cihaz
- A9 2020
Merhaba kolay gelsin telefona oppo maili apk ile indirdim ancak mailden outlook hesaplarıma sunucuya bağlanamadı hatası alıyorum ne yapabilirim
Tamam hocamEvet indirebilirsiniz
Anladım hocam teşekkür ederimŞimdi baktım 300 lira gibi bir rakama çıkmış. Ben 60 liraya almıştım. Internetten modlanmış sürümünü aratabilirsin
Tamam hocam deneyeceğim şimdiBenim attığım programı yüklermisiniz onu deneyin sürüm de bozukluk olabilir
Hocam denedim aynı hatayı veriyorBenim attığım programı yüklermisiniz onu deneyin sürüm de bozukluk olabilir
Color os sistemininiz neydiHocam denedim aynı hatayı veriyor
Sürümden kaynaklı sorun genelde sizinde kurmus oldugunuz apk ve benim yolladığım da color os 12 ve üzerini destekliyor11.1 hocam
Anladım hocam ilginiz için teşekkür ederimSürümden kaynaklı sorun genelde sizinde kurmus oldugunuz apk ve benim yolladığım da color os 12 ve üzerini destekliyor
Sizin önerebileceğiniz bir mail uygulaması varmıSürümden kaynaklı sorun genelde sizinde kurmus oldugunuz apk ve benim yolladığım da color os 12 ve üzerini destekliyor
Dosyaya buradan erişebilirsiniz:Anladım hocam ilginiz için teşekkür ederim
Mesajlar birleştirildi:
Sizin önerebileceğiniz bir mail uygulaması var mı hocam
Mesajlar birleştirildi:
Mesajlar birleştirildi:
Gmail denediniz mi?Anladım hocam ilginiz için teşekkür ederim
Mesajlar birleştirildi:
Sizin önerebileceğiniz bir mail uygulaması varmı
Gmaili açıyor hocam sadece outlook da sıkıntı var Oğuz hocamGmail denediniz mi?
Gmaili açıyor hocam sadece outlook da sıkıntı var Oğuz hocam
Verdiğim linkteki sürümü indirin. Coloros 11 ile uyumluGmaili açıyor hocam sadece outlook da sıkıntı var Oğuz hocam