- Cihaz
- A12
En mantıklısı başka bir oppo a12 telefondan uygulama paylaş yardımıyla telefona göndermek bende arıyorum oppo A5 telefondan attım ama açmadı illaki a12 olacakBunun oyun alanı ile ne alakası var Game center
En mantıklısı başka bir oppo a12 telefondan uygulama paylaş yardımıyla telefona göndermek bende arıyorum oppo A5 telefondan attım ama açmadı illaki a12 olacakBunun oyun alanı ile ne alakası var Game center
Merhaba oppo oyun alanim silindi yukleyebildinizmi siz yardimci olabilirmisinizBu indirttiginis şeyin oyun alanıyla hiç bı ilgisi yok
HshdhYanlışlıkla telefonunuzdan OPPO Oyun Alanı silindi ve geri getiremediyseniz, OPPO Oyun Alanı APK için hazırlanan bu konuyu kullanabilirsiniz.
OPPO, yeni cihazlarında performansı yüksek tutmak amacıyla Oyun Alanı uygulamasını önyüklü şekilde piyasaya sürmeyeceğini daha önce açıklamıştı. Oyun Alanı uygulaması kullanıcılar isterse indirilebilir hale getirilmişti. Bunu için de resmi OPPO Oyun Alanı APK dosyasını paylaştılar.
İndirme Linki: *** Hidden text: cannot be quoted. ***
NnTeşekkürler
TeşekkürlerYanlışlıkla telefonunuzdan OPPO Oyun Alanı silindi ve geri getiremediyseniz, OPPO Oyun Alanı APK için hazırlanan bu konuyu kullanabilirsiniz.
OPPO, yeni cihazlarında performansı yüksek tutmak amacıyla Oyun Alanı uygulamasını önyüklü şekilde piyasaya sürmeyeceğini daha önce açıklamıştı. Oyun Alanı uygulaması kullanıcılar isterse indirilebilir hale getirilmişti. Bunu için de resmi OPPO Oyun Alanı APK dosyasını paylaştılar.
BilmiyorumBunun oyun alanı ile ne alakası var Game center
Çok güzelYanlışlıkla telefonunuzdan OPPO Oyun Alanı silindi ve geri getiremediyseniz, OPPO Oyun Alanı APK için hazırlanan bu konuyu kullanabilirsiniz.
LsksksjwjwYanlışlıkla telefonunuzdan OPPO Oyun Alanı silindi ve geri getiremediyseniz, OPPO Oyun Alanı APK için hazırlanan bu konuyu kullanabilirsiniz.