Başka bir tarayıcı ile deneyinHocam dediklerinizi yaptım ancak yükleme yapmıyor APK klasörüne de baktım yok yükleme başlıyor diyor ancak yükleme yapmıyor
Evet ben Opera kullanıyorum ve sorunsuz yükledim.Başka bir tarayıcı ile deneyin
@ERCAN ARICI Quick Glance çalışan düzgün APK'si var mı? Link yollarsanız sevinirim. İngilizce olabilir yeter ki düzgün çalışsın.
Bu konu ile alakasız ama akıllı kenar çubuğu uygulamasının son versiyonu yayınlanmış. Yükledim, gayet başarılı ve stabil çalışıyorForumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesajlar birleştirildi:
Şimdi tekrar denedim sorun yol yüklüyor. Telefon modeli fark ediyor mu bilmiyorum.
Bende bu şekilde ColorOS 12 yüklü. Düzgün çalışmadı. Aynı APK mi yüklü sizde?Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
ColorOs 12 de çalışıyor. Son versiyon bu sanırım. İngilizce ama pek bir farkı yok.
Mesajlar birleştirildi:
Yenilikler var galiba.
Evet bende aynı apk yüklü ve çalışıyor.Bende bu şekilde ColorOS 12 yüklü. Düzgün çalışmadı. Aynı APK mi yüklü sizde?Ekli dosyayı görüntüle 4911
Benimde coloros 11 aynı şekilde oldu.Bende bu şekilde ColorOS 12 yüklü. Düzgün çalışmadı. Aynı APK mi yüklü sizde?Ekli dosyayı görüntüle 4911