Yardım Oppo Reno 2 Z Ekran Kapanması Hk.

Uydu3405

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Arkadaşlar reno 2z de TLF şarj da iken ekran tamamen kararıp kapanmıyor. Şarj dışında kapanıyor kendi kendine bu tamam ama şarjda kapanmıyor elle kapanıyor ama bildirim gelince açılıyor sonra hafif kararıyor öyle bekliyor. Ben mutlaka bir ayarından yaptım ama bulamıyorum 2 3 gündür böyle sonunda buradan yardım almak istedim.

Uydu3405

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Ekran ve Parlaklık > Her Zaman Açık Ekran özelliği açıksa kapatın. Uygulamayı sildikten sonra telefonunuzu yeniden başlattınız mı?, eğer başlatmadıysanız o şekilde deneyin.
Başlattım şimdi daha öncede yaptım. Sonra her zama açık saat yaptım şarj da iken hafif ekran kisiliyor ama kapanıp saat gelmiyor. Sadece şarj da durum bu normal halde kararıp saat çıkıyor anlamadım vesselam.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Her zaman açık ekran bölümünü kapatınca şarj da iken ekran kapanıyor. Çok ilginç eskiden kapanır saat çıkardı ama komple kapatınca normal kapanıyor ekran
Sadece saati görüntleyi seçiniz . Herzaman açık ekran lullandığınız da
Mesajlar birleştirildi:

Upvote 0

Uydu3405

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Sadece saat gösterimi seçili şarj yüzde 60 in altında göstermesi yada göstermemesi değil. Şarj sırasında ekran hafif kararıyor ve öyle kalıyor tam siyah ekrana dönmüyor. Sorun bu dur. şarj da değilken ekran tam kapanıyor ilginç bir durum

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Sadece saat gösterimi seçili şarj yüzde 60 in altında göstermesi yada göstermemesi değil. Şarj sırasında ekran hafif kararıyor ve öyle kalıyor tam siyah ekrana dönmüyor. Sorun bu dur. şarj da değilken ekran tam kapanıyor ilginç bir durum
Teli enson ne zaman kapatıp açtınız

Upvote 0

Uydu3405

Üyecik
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Acaba başka çözümü var mı gerçi şu an için bu durum sorun değil ama ileride bu sorun başka hal alirmi endişem var.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Fabrika ayarlarına dönüş mu demek istediniz.
Mesajlar birleştirildi:

Acaba saat tüm gün açık şarj da deneyen oldumu belkide normali budur deneyen var mı

Fabrika ayarlarına değil hard reset tüm cihazı sıfırlama gibi diyebilşriz sorunları varsa kalıntılar güncelleme sonrası oluşan sorunlar bunları ortadan kaldırır cşhaz ve pil daha stabil hale gelir.

Yalnız bir bilgisayar yardımıyla yedek alınız tüm bilgileniz silinecek resim uygulamalar vs.

Upvote 0