Ne gibi buglar?Bir an önce gelse de kullansak, geçen sene de bu zamanlar Coloros 7 bekliyorduk heyecanla bekliyoruz son güncelleme ile ufak tefek buglar oluştu umarım giderirler.
Ne gibi buglar?Bir an önce gelse de kullansak, geçen sene de bu zamanlar Coloros 7 bekliyorduk heyecanla bekliyoruz son güncelleme ile ufak tefek buglar oluştu umarım giderirler.
Bir an önce gelse de kullansak, geçen sene de bu zamanlar Coloros 7 bekliyorduk heyecanla bekliyoruz son güncelleme ile ufak tefek buglar oluştu umarım giderirler.
Ama reno2z nin son büyük güncelleme si diye düşünüyorum 12 almaz.Yok yav bu reno 2z ye güncelleme falan gelmeyecek ben mart sonu nisan ortası dedim de nerdeyse 20 misi oldu halen bişey yok bu böyle giderse mayısı da geçer haziranda alırız coloros 7 de olduğu gibi.Tabi o zaman android 12 bile esgimiş olur ulan oppo..
Şöyle ektedir.Sa arkadaşlar şuan tr deki en güncel sürüm nedir reno2z için
Sizin nedir acaba sürüm?Sa arkadaşlar şuan tr deki en güncel sürüm nedir reno2z için
+1Yok yav bu reno 2z ye güncelleme falan gelmeyecek ben mart sonu nisan ortası dedim de nerdeyse 20 misi oldu halen bişey yok bu böyle giderse mayısı da geçer haziranda alırız coloros 7 de olduğu gibi.Tabi o zaman android 12 bile esgimiş olur ulan oppo..
11 de geleceği yok zaten canlari ne zaman isterse o zaman verecekler kullanmadığım model yoktur ilk defa bu konularda bir markada pişman oldum önce ki telefonum m31 nişanlım kullanıyor 11 alali 3 ay olduTema değişikliği yapılamayan telefona android 20 gelse de anlamı yok.