- Cihaz
- Reno 5
Hayır olmazbu sürümü ispanya üzerinden indirdikten sonra sıkıntı olur mu
Hayır olmazbu sürümü ispanya üzerinden indirdikten sonra sıkıntı olur mu
Hiç bmir sıkıntı olmaz hatta Türkiyeden önde devam edersin oppo kullanıcısı olarak.bu sürümü ispanya üzerinden indirdikten sonra sıkıntı olur mu
[Bilgilendirme]C.32 sürümü çıkalı bir kaç gün oldu Türkiye'ye daha gelmedi ama siz geçmişsiniz galiba yurtdışı dili yaparak algılamış telefon. Bu sürümle ColorOS 7.1 güncellemesi de çıkmış oldu.
Özellikler kısmının gözükmesi ise şöyle, hindistan sürümünü yükledikten sonra format attıysanız silinmiştir, yoksa gözükmesi gerekiyor her zaman. Yani şuan hard reset atsanız tekrardan gidecek özellikler kısmı
Rom İspanya mı? Almanya mı? Ben de hindistan var dedikleriniz yaptım gelmedi.Süper VPN kurdum Almanya'yı seçtim daha bölge değişmeden geldi 32
İspanya 24 kurmuştumRom İspanya mı? Almanya mı? Ben de hindistan var dedikleriniz yaptım gelmedi.
İspanyacılara geliyor sanırımRom İspanya mı? Almanya mı? Ben de hindistan var dedikleriniz yaptım gelmedi.
Hindistan a 25 romu ise İspanya c tonuna gecmelisinRom İspanya mı? Almanya mı? Ben de hindistan var dedikleriniz yaptım gelmedi.
Teşekkürler hemen güncelledim hemde mobil veri ile 708 mb aynen dediğiniz gibi kurdum vpn yi almanya seçtim hemen geldi.Merhaba arkadaşlar bu sabah CPH1951_EX_11_C.32 Güncellemesi aldım. Ama theme story denemeleri yaparken dil bölgeyi ispanya yaptım daha sonra bildirim aldım ve şimdi güncelliyorum başka güncelleme alan varmı?
Ekli dosyayı görüntüle 1512. Emeğinize sağlık.