Yüklemeye başlamış mıydı peki ?telefon güncellemeyi yükledikten sonra acılmadı oppo yazısı ve sol alt köşede recovery mode ekranında kaldı
evet yukleme bittikten sonra kendiliğinden kapatıp acması lazımden acılmıyır 3 sefer oppo yazısı cıkıyor kapatıyor 4 ünçü kapatıp actığında recovery mode acıyor 5 dakıka sonra recovery menüsü geliyorYüklemeye başlamış mıydı peki ?
Recovery menüsünden çıkış yaptığınız da açılmıyor mu?evet yukleme bittikten sonra kendiliğinden kapatıp acması lazımden acılmıyır 3 sefer oppo yazısı cıkıyor kapatıyor 4 ünçü kapatıp actığında recovery mode acıyor 5 dakıka sonra recovery menüsü geliyor
acılmıyor bu ekranda 5 6 dakıka beklıyor sonra menü ye giriyor kapat diyorum tekrar kendiliginden bu ekrarna giriyorRecovery menüsünden çıkış yaptığınız da açılmıyor mu?
Bu ekranda yükleme yapmasını biraz bekleseydiniz iyi olurdu sanırım wifiden bağlandınız yükleme yaptınız bir kopukluk söz konusu oluştu ondan dolayı belki biraz beklemeniz gerekebir di.acılmıyor bu ekranda 5 6 dakıka beklıyor sonra menü ye giriyor kapat diyorum tekrar kendiliginden bu ekrarna giriyor
yaptım onları aynı tekrar bu ekrana dönüyorRecovery Mod’dan çıkmak için güç tuşuna 10 saniye basın. Ya da menüde yer alan Power Off / Reboot System Now seçeneğine basın.
Umarım telefon brick olmamıştır.yaptım onları aynı tekrar bu ekrana dönüyor
brick nedirUmarım telefon brick olmamıştır.
İşletim sistemlerindeki brick ise verilen komutlara çözümleyememe hata verme tepkide bulunmama durumunda kullanılır. Örneğin telefonunuzu aldınız ve root işlemi sırasında elektrikler gitti ve işlem recovery yüklenmeden tam yarıda kesildi telefon açılmaz oldu. İşte bu durumda telefonunuz brick olmuş olurbrick nedir