Vowifi çalışıyor, sorun yokGüncellemeden sonra VoWiFi özelliğinin çalışıp çalışmadığını kontrol etme şansınız var mı?
Pil de öyle çok hızlı bitiyor gibi biseyle karşılaşmadım. Sıfırlama da yapmadım ama o tarzda yorum yapanlar var. Harf reset yapsam mı diye düşünüyorumreset veya fabrika ayarlari sifirla yaptinizmi? Bunlari yapmadan Pil kullanimi nasil
Pilin güncelleme sonrası bir kaç gün hızlı bitmesi normal duzelmesse Hard reset yapın bence acele etmeyin yazılım ve pilin oturması bir kaç gün sürer çünkü bütün istatistikleri sifirliyor cihazPil de öyle çok hızlı bitiyor gibi biseyle karşılaşmadım. Sıfırlama da yapmadım ama o tarzda yorum yapanlar var. Harf reset yapsam mı diye düşünüyorum
Bende şuanda güncelleme var sizce yapmalımıyım başka kaynaklarda şarjı hızlı bitiyor kasıyor falan yazıyor kafam karıştı da ?Bir gün sonunda geniş inceleme;
* Kesinlikle bataryadan sorun yaşamadım aktif olarak kullanmama rağmen tam 1 gün sarj dayandı + %20 (oyun, mobil veri, yeni güncelleme merakı dahil)
* Arayüz ColorOS 7de neyden şikayetçi iseniz arayüz olarak hepsi düzeltilmiş en azından benim için ( Oyun oynarken oyun paneli yukarıdan kenara alınmış şık bir tasarım ile, aod bir sürü seçenek gelmiş memnun oldum, simge tema ve kenar aydınlatma güzel olmuş vs...)
* Cihaz kasma gibi bir sorunla karşılaşmadım zira lite telefonlarda oldu diye bizde neden olsun ki ben bağlantı kuramadım.
*** Genel olarak yapmayan arkadaşlar bence telefonun bir çok özelliğinden mahrum kalıyor ama kendi tercihleri saygı duyarım. Ben tavsiye ederim ancak son karar kullanıcıya aittir. Tek sorun bence bu güncellemenin geç bize ulaşmasıdır.
Sizin telefon 4lite sanırım, güncelleme sonrası oluşan şarj sorunu mevcut olarak bahsediliyor ama yeni iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir diye ümit ediyorum yinede siz bilirsiniz.Bende şuanda güncelleme var sizce yapmalımıyım başka kaynaklarda şarjı hızlı bitiyor kasıyor falan yazıyor kafam karıştı da ?
bu sanırım güncelleme ile düzelecek bir sorun değil, tema mağazası türkiyede aktif değil, bildiğim kadarıyla. ama bilgi sahibi olanlar yazacaklardır.güncelleme yapan arkadaşlar tema magazasina erişim geldimi acaba
evet haklısınız ama 11 guncellemesi ile Türkiye'den erişim sağlanabilecek diye okumuştum daha önce birkaç forumdabu sanırım güncelleme ile düzelecek bir sorun değil, tema mağazası türkiyede aktif değil, bildiğim kadarıyla. ama bilgi sahibi olanlar yazacaklardır.