guncellemeyi yapıp wilt rift oyununa giren vamıMesajlar birleştirildi:
Yapan varmı
guncellemeyi yapıp wilt rift oyununa giren vamıMesajlar birleştirildi:
Yapan varmı
Ekledim resimYani bu resim atabilirse iyi olurdu en azından. İnternet te baktimda güncelleme ile ilgili henüz bişey bulamadım.
Performans ve güvenlik yaması korkmanıza gerek yok, iyileştirme amaçlı güncelleme telefonunuz iyi çalışsın diye.Mesajlar birleştirildi:
Yapan varmı
Mesajlar birleştirildi:
Resim ekledim aynen nedir bilgisi olan bu reno 4 yalnız lite olan model değil
Maalesef silemezsiniz.bu güncelleme sonrası batarya ömrüm kısalsı normalinden çabuk bitiyor güncellemeyi silemezmiyim
Hard reset atmayı deneyin..bu güncelleme sonrası batarya ömrüm kısalsı normalinden çabuk bitiyor güncellemeyi silemezmiyim
Hard reset güncelleme silmez,eskiyi geri getirmez maalesef.Hard reset atmayı deneyin..
Mesajlar birleştirildi:
Başka yükleyip deneyen arkadaşlar var mıdır?
Benim Reno4 parmak izi okuyucu garip davranmaya başladı. Eskiden şıp diye basınca açılırdı, şimdi öyle değil.
Bendede aynı kankaHard reset atmayı deneyin..
Mesajlar birleştirildi:
Benim Reno4 parmak izi okuyucu garip davranmaya başladı. Eskiden şıp diye basınca açılırdı, şimdi öyle değil.
Çok sıkıntı vermeye basladi color os 7 varken acayip begenmistim ama satıcam bu gidisleHard reset atmayı deneyin..
Mesajlar birleştirildi:
Ses açma düğmesi power tuşuna 30 saniye kadar basınız bunu bi denermisiniz lütfen.Bendede aynı kanka
Mesajlar birleştirildi:
Çok sıkıntı vermeye basladi color os 7 varken acayip begenmistim ama satıcam bu gidisle