Merhaba,pil durumunuz nasıl...Bi önceki güncellemeden sonra oldu herhangi Bir ayar yapmadım pilsüresi oyun ve vidyoya bağlı ama 2 gün rahat gitmekte
Merhaba,pil durumunuz nasıl...Bi önceki güncellemeden sonra oldu herhangi Bir ayar yapmadım pilsüresi oyun ve vidyoya bağlı ama 2 gün rahat gitmekte
Ben hiç alamıyorum bu süreleri 2.5-3 saat ekran süresine şarjım bitiyor yoğunda kullanmıyorum.Benim telefona servis yolu gözüküyor o zaman,hiç oyun oynamıyorum,güç tasarrufu açık %20 kalan şarj da 4-5 saat ekran süresi alıyorum...
Gardasim eğer 2.5-3 saat ekran süresi alıp şarjın bitiyorsa çok kötü demek en iyi 9-10 saat alman lazim en kötü olarak da 8 saat mutlaka alman lazım 8 saat almıyorsan vardır bı skntiBen hiç alamıyorum bu süreleri 2.5-3 saat ekran süresine şarjım bitiyor yoğunda kullanmıyorum.
En az 5yada 6 saat almadı gerekir.Gardasim eğer 2.5-3 saat ekran süresi alıp şarjın bitiyorsa çok kötü demek en iyi 9-10 saat alman lazim en kötü olarak da 8 saat mutlaka alman lazım 8 saat almıyorsan vardır bı sknti
Bu telefonu daha Nisan'da aldım bir de garanti yolu göründü zaten.Gardasim eğer 2.5-3 saat ekran süresi alıp şarjın bitiyorsa çok kötü demek en iyi 9-10 saat alman lazim en kötü olarak da 8 saat mutlaka alman lazım 8 saat almıyorsan vardır bı sknti