Tema mağası 8.0 çalışıyor
Mesajlar birleştirildi:
7.4.2 yi kurdum 5 gun once ondada temalari indir diyorum internete bagli oldugum halde internet yok diyor indirmiyor7.4.2 sürümünden sonra uygulamalar içinden görünür ama içine girip kullanmazsanız.opponun politikaları nedeniyle.7.4.2 sürümü daha önce paylaşmıştı m burda indirip kurnuz temaları da sadece kendi dosyalarım klasörü içinde n kurunuz msgaza ile işiniz yok 7.4.2 sürümden sonra çıkan tema store apk lar imod ve sededit desteklemiyor
Onu nereden indirecegiz reno 4 lite hic tema magazasi yokmuTema mağası 8.0 çalışıyor
Mesajlar birleştirildi:
7.4.2 surumunu kurdum temalar gorunuyor indirmiyor nasil olucak bu7.4.2 sürümünden sonra uygulamalar içinden görünür ama içine girip kullanmazsanız.opponun politikaları nedeniyle.7.4.2 sürümü daha önce paylaşmıştı m burda indirip kurnuz temaları da sadece kendi dosyalarım klasörü içinde n kurunuz msgaza ile işiniz yok 7.4.2 sürümden sonra çıkan tema store apk lar imod ve sededit desteklemiyor
Oppo politikaları nedeni ile aktif değil tema store7.4.2 yi kurdum 5 gun once ondada temalari indir diyorum internete bagli oldugum halde internet yok diyor indirmiyor