Batarya problemi.Reno2z telefonunuz sorununuz neydi acaba pişman oldunuz?.
Ne kadar gidiyor, ayrıca arkaplanda çalışan programlar çok mu yada anti virüs programı var mıBatarya problemi.
Benim ekran süresi ortalama 6 saat civarı. Hard format attım. Çok faydası oldu. Tavsiye ederim.Oppo reno 4 lite android 11 güncellemesini aldım üstüne pachte geldi pil optimizasyonu diye fakat hiçbir şey fark etmedi ekran açık kalma sürem 2.15 dk lütfen şu telefona ya pach gelsin yada android 10a dönmemize izin versin şu şirket
Markanın müşteri hizmetleri gibi davranmanın pek bir anlamı yok gibi. Çünkü son 2 haftadır herkes bu durumdan şikayetçi. Arkaplanda çalışan programlar çok değil, antivirüs yok, telefonu güç tasarrufu modunda kullanıyorum, ekran parlaklığı otomatik, tuş kilidi kapalıyken bile yüzde 15/20 düştüğü oluyor. Ben ilk defa bu telefonda böyle bir şey gördüm.Ne kadar gidiyor, ayrıca arkaplanda çalışan programlar çok mu yada anti virüs programı var mı
Markanın müşteri hizmetleri gibi davranmıyorum aksine yardımcı oluyorum, cihazdan cihaza fark eden konular var,Markanın müşteri hizmetleri gibi davranmanın pek bir anlamı yok gibi. Çünkü son 2 haftadır herkes bu durumdan şikayetçi. Arkaplanda çalışan programlar çok değil, antivirüs yok, telefonu güç tasarrufu modunda kullanıyorum, ekran parlaklığı otomatik, tuş kilidi kapalıyken bile yüzde 15/20 düştüğü oluyor. Ben ilk defa bu telefonda böyle bir şey gördüm.
Ürün sıkıntılı.4000 mah batarya bu kadar çabuk bitmemeli. Telefonda konuşuyoruz bir problem yok diyorlar. Servise gonderecegim gerekirse umarım ücret çıkarıp basimi agritmazlar.
Mesela bu arkadaşımız gibi. Sorunlu durum olduğunu eski konularda bahsetmiştim güncelleme sonrası için. Nazik olduğunuz için teşekkür ederim.bende sarj sorunu yok olmamasi icin yaptigim adimlari bi konu altinda anlatmistim
Tartışma - Günlük Kullanım Sonrası Şarjım
Arkadaşlar şarj konusunda çok fazla şey yazmışsınız ekte benim bu gün telefonumu oyun oynamadan dizi izleyerek instagram da takılarak tam şarjla ne kadar süre vakit geçirdiğimi gösteren toplam ekran açık kalma süresi ve son tam şarjın kaç saat önce olduğunu gösteren battery settings te ki ss'im...www.oppoturkiye.org
Hava durumu uygulaması verileri silin istersenizBen de de Oppo Reno 4 var, genel olarak memnunum. Android 11 güncellenesi bana gelmedi. 10 kullanmaya devam ediyorum. Benim de sistem hava durumu uygulaması ile ilgili sorunum var. Kendini güncellemiyor. Güncel hava durumunu vermiyor. Dışarıda hava 0-1 derece telefonda açık 12 derece gösteriyor.