- Cihaz
- Reno 4 Lite
Arkadaşlar oppo reno 4lite telefonuma 3 gün önce güncelleme geldi. Coloros11 güncellemesi. Güncellemeye korkuyorum herkes şarjı hemen bitiyor falan yazmış. Güncelleyen var mı bilgi verebilir mi?
Dünden beri var açıkçası. Sarjdayken oldukça fazla ısındı. Güç tasarruf modunda standart kullanimda 9 10 saat ekran süresi alıyordum önceden fakat guncellemeden sonra 6.gunde 6 saati anca gidebildim. Şarjı çok daha çabuk bitmeye başladı. Güncellemeyi yüklemenizi ben kendi adıma tavsiye etmiyorum.Hala sıkıntı yok mu şu an acaba?
Teşekkürler. Öyleyse yüklemiyorumDünden beri var açıkçası. Sarjdayken oldukça fazla ısındı. Güç tasarruf modunda standart kullanimda 9 10 saat ekran süresi alıyordum önceden fakat guncellemeden sonra 6.gunde 6 saati anca gidebildim. Şarjı çok daha çabuk bitmeye başladı. Güncellemeyi yüklemenizi ben kendi adıma tavsiye etmiyorum.
Bazı kaynaklardan öğrendiğim kadarıyla telefonu güncelledikten sonra format atmak faydalı oluyormuş. Ama ne kadar doğru bilememArkadaşlar oppo reno 4lite telefonuma 3 gün önce güncelleme geldi. Coloros11 güncellemesi. Güncellemeye korkuyorum herkes şarjı hemen bitiyor falan yazmış. Güncelleyen var mı bilgi verebilir mi?
arkadaş format sonrası düzeldiğini söylüyo dene istersenDünden beri var açıkçası. Sarjdayken oldukça fazla ısındı. Güç tasarruf modunda standart kullanimda 9 10 saat ekran süresi alıyordum önceden fakat guncellemeden sonra 6.gunde 6 saati anca gidebildim. Şarjı çok daha çabuk bitmeye başladı. Güncellemeyi yüklemenizi ben kendi adıma tavsiye etmiyorum.