İnternetteNerdn indireceğiz onu
VMOS Virtual Machine Operating System - Double Your ...
www.vmos.comBuradan buyrun teleon farkı var :/ deneyin bakalım
İnternetteNerdn indireceğiz onu
Program hata veriyor anlatır mısın nasıl yapacağız.İnternette
VMOS Virtual Machine Operating System - Double Your ...
www.vmos.com
Buradan buyrun teleon farkı var :/ deneyin bakalım
Verdiğin cevap yardım amaçlı ama "araştırın ve bir oyun için kızmayın" bu mesajlar alakasız.Wmos pro yada X8 sandbox kurun öyle oynayın bir oyuniçin telefona kızmayın.
İnternetten araştırın biraz.
Bende şuan aynı sorunu yaşıyorum gerçektenOppo A9 kulanıyorum güncelleme geldi şarjı artık beni 1 gün bile idare etmiyor böyle saçmalık olmaz bence Tüzeltmelerini acilen rica ediyorum
Mesajlar birleştirildi:
Oppo A9 kulanıyorum güncelleme geldi şarjı artık beni 1 gün bile idare etmiyor böyle saçmalık olmaz bence düzeltmelerini acilen rica ediyorum
Wmos pro yada X8 sandbox kurun öyle oynayın bir oyuniçin telefona kızmayın.
Buradaki adminler olsun , yetkililer olsun alayı şakşakcı . Geçen birtanesi de yazılım işlerini siz kolay mı sanıyorsunuz falan diyor adminde onu begeniyorduWmos x8 sandbox kurunca şarj problemi de cozulcek mi ? Oyunu da çözmüyor yalan söylüyor arkadaş . Bunlarin derdi oppoya laf gelmesin aman suradakileri idare edelim falan . Biriside çıkıp demiyor ki eleştirileriniz de olsun , soylemlerinizde haklısınız bu problemler var . Biz yetkili merci ile görüştük su zaman şu tarih çözülecek yok . Bide dalga gecer gibi cevaplar yukardan yukardan . Yediğiniz para haram zehir zıkkım olsun
Wmos pro yada X8 sandbox kurun öyle oynayın bir oyuniçin telefona kızmayın.
Merhabalar, biz programları yapan yazılım yapan kişiler değiliz bunları oppo yapar, aksine size yardımcı olmaya çalışıyoruz kimseye yaranmaya amacımız yok ,eleştiri olabilir kimse eleştiriye hayır demez yapıcı olduğu sürece, lakin benim bu" yazılımım yok nerde hemen istiyorum gibi" ama elde olmayan bişeyi istemek abaste iştikaldir ayrıca bizde insanlarız,bazı fedakarlık yaparak size yazıyoruz. kimseye tepeden aşağıdan bakma gibi insanlık dışı bir davranış olamaz burası ortak paylaşımlarda bulunduğumuz destekleriniz ile büyüyen ve daha iyisini yapmaya çalıştığımız bir platform.Mesajlar birleştirildi:
Biz para almıyoruz hiçbir merciden para almıyoruz, o yüzden yediğimiz para diye de bişey yok, rahat olun.ama en iyi şekilde fedakarlık yaparak size yardımcı olan kişiler mevcut.Merhabalar, biz programları yapan yazılım yapan kişiler değiliz bunları oppo yapar, aksine size yardımcı olmaya çalışıyoruz kimseye yaranmaya amacımız yok ,eleştiri olabilir kimse eleştiriye hayır demez yapıcı olduğu sürece, lakin benim bu" yazılımım yok nerde hemen istiyorum gibi" ama elde olmayan bişeyi istemek abaste iştikaldir ayrıca bizde insanlarız,bazı fedakarlık yaparak size yazıyoruz. kimseye tepeden aşağıdan bakma gibi insanlık dışı bir davranış olamaz burası ortak paylaşımlarda bulunduğumuz destekleriniz ile büyüyen ve daha iyisini yapmaya çalıştığımız bir platform.
Tüm yanlış anlaşılmalar ve anlık sıkıntılar olmuşsa yoğunluğumuza verin der iyi forumlar dilerim.