tabiki seve seveVerilen bilgiyi bizimle paylaşırsanız seviniriz.
Şarjın yeni gelen güncelleme ile biraz hızlı bitmesi normal, diğer markalarda da yaşanıyor, zamanla düzelir arkaplanda güncelleme çalışmaları devam ediyor olabilir, mutlaka pil optimizasyonu için yeni bir güncelleme verereklerdir.hayırlı günler arkadaşlar format sonrası 3 gündür ses yok büyük ihtimalle apk den kaynaklı
Bu arada şarj sorunu için bir güncelleme gelmesi lazım gibi reno4 pro ya telefonu alalı 1 ay olmadı bu kadar hızlı bitmesini beklemiyordm şarjın
İnterneti kapattım denedim yine aynı ses geliyor maalesef. Güncelleme kesin gelmesi lazım şarj baya baya sıkıntı olmaya başladıŞarjın yeni gelen güncelleme ile biraz hızlı bitmesi normal, diğer markalarda da yaşanıyor, zamanla düzelir arkaplanda güncelleme çalışmaları devam ediyor olabilir, mutlaka pil optimizasyonu için yeni bir güncelleme verereklerdir.
Hayırlısı olsun inşaallah, sonucu bildirirseniz seviniriz.Oppo müşteri hizmetleriyle konuştum telefonu garantiye gömderiyorum ve birebir değişim isteyeceğim. İnşALLAH kabul ederler
Amin tabiki bildiririmHayırlısı olsun inşaallah, sonucu bildirirseniz seviniriz.