Yardım Oppo reno 5 lite a color os 13 güncellemesi geldi (artılar eksiler)

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Oppo reno 5 lite a color os 13 güncellemesi geldi (güncelleme imei no sırasına ve üretim tarihine göre gönderildiği için bazı kullanıcılar güncellemeyi almamış olabilir) güncelleme yapan forum üyeleri güncelleme hakkında artılar eksiler (Şarj süresi kasma donma gelen ve gelmeyen özellikler vb.) neler bu konu altında tecrübelerini paylaşabilirler mi

Son düzenleme:

lextor

Yazar Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Ben çok beğendim yeni arayüzü. Stabilizasyon devam ediyor. Pil konusunda 2-3 saat ekran kapalı şarjda bırakın uyarısı çıktı yaptım herhangi bir sorun yok şarjda inşallah ta olmaz. Genel olarak gayet güzel. Android 13 özellikleri de sistemi biraz daha güzel hale getirmiş. Aldığımız son update ise üç dört sene idare eder bu sistem.

Upvote 0

teomanonal

Yazar Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Yok nasıl atılıyor ki bilgilerden gidiyor mu peki
Forumda biraz araştırma yaparsanız yapabilirsiniz ancak, programlarınıız silinecektir bilginiz olsun...
Mesajlar birleştirildi:

Ben çok beğendim yeni arayüzü. Stabilizasyon devam ediyor. Pil konusunda 2-3 saat ekran kapalı şarjda bırakın uyarısı çıktı yaptım herhangi bir sorun yok şarjda inşallah ta olmaz. Genel olarak gayet güzel. Android 13 özellikleri de sistemi biraz daha güzel hale getirmiş. Aldığımız son update ise üç dört sene idare eder bu sistem.
Siz hard reset attınız mı peki?
Mesajlar birleştirildi:

Arkadaşlar, güncelleme sonrası geri dönüş olmadığı için şu an için tereddütteyim yükleyip yüklememek bakımından. Hard reset atarak kurulum yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba? Özelikle batarya performansını...

Upvote 0

lextor

Yazar Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Hard reset atmadım. Atmanında gerekli olduğunu sanmıyorum. Şehir efsanesi gibi geliyor bana. Zira hangi sürümde olursanız olun Hard reset bütün çalışan uygulamaları sildiği için pilin ömrü bir nebze uzayacaktır. Bu da fayda sağladı yanılgısı oluşturacaktır.

Dediğim gibi güncelleme sonrası iki üç saat şarjda bıraktım güncelleme sonrası verilen uyarıya istinaden.

Daha bugün yoğun kullanacağım bakalım. Ayrıca uygulama yönetimine dikkat ediyorum. Arkaplan da çalışan uygulama fazla bırakmıyorum. Elle durmaya zorluyorum.

Upvote 0

teomanonal

Yazar Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Hard reset atmadım. Atmanında gerekli olduğunu sanmıyorum. Şehir efsanesi gibi geliyor bana. Zira hangi sürümde olursanız olun Hard reset bütün çalışan uygulamaları sildiği için pilin ömrü bir nebze uzayacaktır. Bu da fayda sağladı yanılgısı oluşturacaktır.

Dediğim gibi güncelleme sonrası iki üç saat şarjda bıraktım güncelleme sonrası verilen uyarıya istinaden.

Daha bugün yoğun kullanacağım bakalım.
Uzun kullanım tecrübelerinizi ve paylaşımınızı bekliyoruz...
Mesajlar birleştirildi:

Bu arada hard reset için bence yanlış düşünüyorsunuz.
Tüm işletim sistemleri güncellemeden sonra hep sıkıntı verir. Bu windowsda da böyle, androidde de böyle, kişisel tecrübem. Atılan her yeni format sistemi belli bir zaman bayağı bir rahatlatır...

Upvote 0

Eray_53

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Ben guncelledikten sonra optimize olması icin 2-3 saat şarjda bekletin diyence direk Hard Reset attım. Pil konusunda bende böyle. Akıcılık Android 11 ile aynı oldu. Bu arada galiba ram arttirmayi kapatınca biraz daha akıcı oluyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-04-21-11-59-22-59_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg
    Screenshot_2023-04-21-11-59-22-59_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg
    273.1 KB · Görüntüleme: 61
Upvote 0

Bodyguardr

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Arkadaşlar ekranı sola kaydırdigimdagelen Google haberleri nasıl deactivate edebilirim ben bir türlü bulamadim

Upvote 0

ercan14

Yazar Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Mesajlar birleştirildi:

Bu arada hard reset için bence yanlış düşünüyorsunuz.
Tüm işletim sistemleri güncellemeden sonra hep sıkıntı verir. Bu windowsda da böyle, androidde de böyle, kişisel tecrübem. Atılan her yeni format sistemi belli bir zaman bayağı bir rahatlatır...
Güncelleme de hiçbir sıkıntı yok herşey mükemmel sabah saat 10 dan bu yana kullanıyorum cihazı şarjım şuan 80 pile kötü bir etkisi olmadı çok iyi oldu hatta bana göre ilk 2 3 saat cihaz optimizasyon yapar sonra düzeliyor bence geçilir.

Upvote 0

teomanonal

Yazar Üye
Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Güncelleme de hiçbir sıkıntı yok herşey mükemmel sabah saat 10 dan bu yana kullanıyorum cihazı şarjım şuan 80 pile kötü bir etkisi olmadı çok iyi oldu hatta bana göre ilk 2 3 saat cihaz optimizasyon yapar sonra düzeliyor bence geçilir.
Bana güncelleme hala gelmedi, gelince kuralım o zaman, geri dönüş yorumları iyi genel olarak....

Upvote 0