Evet aldığıma bin pişmanım benimki de aynı saçma sapan aşırı gereksiz yavaş özellikle kamerası. Giriyorum çıkmak bilmiyor, çıkıyorum girmek bilmiyor telefon. 50 kere ana sayfa düğmesine basıyorum çıkmıyor. Uygulamalar yetersiz ram den dolayı çöküyor. Arayüz 40fps. Yani tamamen bir pişmanlık telefonu. Bak bunu kullanıcısı olarak söylüyorum. Başta çok hevesle severek aldım ama şimdi aşırı pişmanım. Cihazım sarı sitede 5k ya satışta piyasası bu şekilde, satabilirsem anında vericem gidicek. Bi daha da oppo ya bulaşmam. Kusura bakmasınlar, hem müşteri desteği kötü, hem yazılım desteği kötü, cihazları da amiral gemileri bile giriş seviyesi düzeyinde. Böyle bir markaya 1 kuruş yediremem kusura kalınmasın. Belki markayı bu kadar yerin dibinde soktuğum için oppo fanları çıldırabilir ama gerçekler değişmez, acıtır kusura kalınmasın. Bu arada forum yöneticilerine sonsuz teşekkür ediyorum tarafsız bir ortam sağladıkları için. Ben oppo forumunda bu kelimeleri kurabiliyorum bu bile bir fikir özgürlüğünde ayrıcalıktır. Fanboyluk zerre yok forum yönetiminde.. Ben de oppo yu sürekli sevmiyorum diye gezinen biri değilim, açtığım konulardan anlaşılacağı üzere bir şeyler katmaya çalışıyorum fakat kötüye de kötü derim..