- Cihaz
- A91
Mesajlar birleştirildi:
Bu değil mı..
Bu değil mı..
Bundan bahsetmemiştim tabi ki de 6000 olur mu hiç, zaten Türkiye'ye satışı yok şuan.
Fındx2 mi satışı var Türkiye'de.Hele şükür) inanın sabahtan beri bende bunu anlatmaya çalışıyordum)
Mesajlar birleştirildi:
Bunun 2 olanı da yok sanırım bizde
10.999tl =11.000 tlFiyatı ne peki
Elif Hanım son zamanlarda Google'ın bir politikası olarak google arama ve mesajlar uygulaması zorunluluğu varmış? Bilginiz var mı? Oppoda google arama ve mesajlar uygulamasınamı geçecek? Samsung Galaxy s20 ultrada Google mesajlara geçmiş.Bundan bahsetmemiştim tabi ki de 6000 olur mu hiç, zaten Türkiye'ye satışı yok şuan.
Aslında bakarsanız tam net bir durum yok diyebiliriz bunu aşağıdaki makaledende anlaşılacağı gibi şuan için sıkıntı bir süreçElif Hanım son zamanlarda Google'ın bir politikası olarak google arama ve mesajlar uygulaması zorunluluğu varmış? Bilginiz var mı? Oppoda google arama ve mesajlar uygulamasınamı geçecek? Samsung Galaxy s20 ultrada Google mesajlara geçmiş.
Findx 3 pro Turkiye de Satilmiyor maalesef.Genellikle kullanicilar Çin den getirtiyolar diye biliyorum. Turkiye de satilsa fiyati 15 bin kadar.O değilde ülkemizde findx 3 yada 2 satılmıyor değil mi