- Cihaz
- Realme
Ben bu konuyu size ve Allah'a havale ediyorum Moderatör Hanımefendi . Sabırlar diliyorum.Gereksiz cümleler sarf ederek karşı tarafa cevap hakkı doğacak cümleler kullanmayınız uyarıyorum !!!
Ben bu konuyu size ve Allah'a havale ediyorum Moderatör Hanımefendi . Sabırlar diliyorum.Gereksiz cümleler sarf ederek karşı tarafa cevap hakkı doğacak cümleler kullanmayınız uyarıyorum !!!
Ülke telefonları getiriyor derken? Ülke sipariş mi veriyor yani? Güldürmeyin lütfen. Oppo Türkiye pazarını çok önemsemediği için zaten orta segment cihazlarla doldurup amiral gemileri böyle geç geç getiriyor veya hiç getirmiyor.Markanın saçma politikası mı? Ülke telefonları getirtiyor Şirket politikası değil. Türkiye pazarından çekilecekler zaten, çok duramadılar kısıtlamalar yüzünden.
tamamdır soyle yapalım ozaman benim cevaplarıma deryadenız katılmıyorsa yazmasın konu kapansın bitsin.Gereksiz cümleler sarf ederek karşı tarafa cevap hakkı doğacak cümleler kullanmayınız uyarıyorum !!!
Karşı tarafa laf atıyorsunuz sonrada deryadeniz katılmasın cevaplarıma diyorsunuz bu biraz tezat olmadı mı?tamamdır soyle yapalım ozaman benim cevaplarıma deryadenız katılmıyorsa yazmasın konu kapansın bitsin.
nasıl dünya varmiş kimsiniz siz hayirdir dikkat edinde comak size girmesin .dArının yuvasına çomağı sok arıyı kızdır sonra de ki bu arı bana sokmasın yok öyle bi dünya
insallah geregini yaparsiniz ne diyim artikKarşı tarafa laf atıyorsunuz sonrada deryadeniz katılmasın cevaplarıma diyorsunuz bu biraz tezat olmadı mı?
bu son uyarım siz anladınız demek istediğimi daha fazla uzatmanın anlamı yok.
Tekrar ediyorum herkes her yere saygı ve terbiye çerçevesinde cevap yazabilir fikir yorum beyan edebilir kimse kimseyi kısıtlayamaz, o bana yazmasın şu yazabilir diye bir durum söz konusu değildir.
Çoluk çocuk dolmazsa evet güzel forum. İlk katıldığım zaman gayet nezih bir ortamdı fakat bir yerden sonra tahmmül kalmıyor. Boş konuşan insanlar olduğu müddetçe böyle tartışmalar kaçınılmaz... Herkese iyi forumlar, kapatalım konuyu ben kimin ne olduğunu gayet iyi çözdüm güzel bir tecrübe oldu benim için, emeği geçenlere teşekkürlerForum değil çocuk parkı mübarek Yeterin daa..
Rahat ol sen gereği yapılmışnasıl dünya varmiş kimsiniz siz hayirdir dikkat edinde comak size girmesin .d
Mesajlar birleştirildi:
i
insallah geregini yaparsiniz ne diyim artik
Bence de uzatmaya gerek yok, zaten hepi topu forumda yazan 5-6 kişi ya var ya yok. Onların da yarısı tartışmaya katılmış. Belli ki buradan bir İngiliz geçmişÇoluk çocuk dolmazsa evet güzel forum. İlk katıldığım zaman gayet nezih bir ortamdı fakat bir yerden sonra tahmmül kalmıyor. Boş konuşan insanlar olduğu müddetçe böyle tartışmalar kaçınılmaz... Herkese iyi forumlar, kapatalım konuyu ben kimin ne olduğunu gayet iyi çözdüm güzel bir tecrübe oldu benim için, emeği geçenlere teşekkürler