- Cihaz
- Reno 2Z
Dosya dediğiniz bu mu ?Ekran görüntüsü
Dosya dediğiniz bu mu ?Ekran görüntüsü
Hayır ayarlama yapıyorum AticamDosya dediğiniz bu mu ?
Kimsenin kimseyi rencide ettiği yok hemen hemen her acilan konu başlığını takip edip okuyorum ilginç olan tarafı kısmen iyi olunan konularda nedense bir baskınlık söz konusu kabullenmeme gibi bunu anlayamadım iki farklı forumada uyuyeyim ancak bu tür konularda asla küçümseme yada bir baskınlık söz konusu asla değil buradaki kullanicilar olmasa bu forum olmaz bunu bilmenizi isterim o yüzden birbirimize daha sakin yaklasip daha kibar olalım teşekkürler tekrardan birazdan paylasicamVarsa paylaşınız paylaşın rencide etmeyiniz.
Sizde varsa rom dosyası siz neden yüklemediniz. Hala beklediğinizden söz ediyorsunuz.Hayır ayarlama yapıyorum Aticam
Herkese yardımcı olunan bir durum söz konusu burada,olmadığından bahsettim sadece.Kimsenin kimseyi rencide ettiği yok hemen hemen her acilan konu başlığını takip edip okuyorum ilginç olan tarafı kısmen iyi olunan konularda nedense bir baskınlık söz konusu kabullenmeme gibi bunu anlayamadım iki farklı forumada uyuyeyim ancak bu tür konularda asla küçümseme yada bir baskınlık söz konusu asla değil buradaki kullanicilar olmasa bu forum olmaz bunu bilmenizi isterim o yüzden birbirimize daha sakin yaklasip daha kibar olalım teşekkürler tekrardan birazdan paylasicam
Paylasmamissiniz hala bekliyorum atarsan yuklicemKimsenin kimseyi rencide ettiği yok hemen hemen her acilan konu başlığını takip edip okuyorum ilginç olan tarafı kısmen iyi olunan konularda nedense bir baskınlık söz konusu kabullenmeme gibi bunu anlayamadım iki farklı forumada uyuyeyim ancak bu tür konularda asla küçümseme yada bir baskınlık söz konusu asla değil buradaki kullanicilar olmasa bu forum olmaz bunu bilmenizi isterim o yüzden birbirimize daha sakin yaklasip daha kibar olalım teşekkürler tekrardan birazdan paylasicam
Aticam kardeşim biraz sıkıntılı bir dosya merak etmeyin aticamPaylasmamissiniz hala bekliyorum atarsan yuklicem
BekliyorumAticam kardeşim biraz sıkıntılı bir dosya merak etmeyin aticam