Y yasin25 Yeni Üye Üye Mesajlar 28 Puanları 25 19 Ocak 2020 #1 Telefonumdan baska telefona internet paylasamiyorum ne yaptimsa olmadi dun bir kez oldu sonra nerde hata yaparim dusunuyorum yok esim telefonu mi8 lite benim tel oppo rx 17 yardim ediniz
Telefonumdan baska telefona internet paylasamiyorum ne yaptimsa olmadi dun bir kez oldu sonra nerde hata yaparim dusunuyorum yok esim telefonu mi8 lite benim tel oppo rx 17 yardim ediniz
ULDIN KvL Onursal Üye Mesajlar 224 Puanları 2,850 Cihaz Diğer 19 Ocak 2020 #2 Wifi kısmında internet gözükmüyor mu yoksa bağlandığında internet erişimi mi olmuyor. Sorunu detaylandırmısınız? Upvote 0
Wifi kısmında internet gözükmüyor mu yoksa bağlandığında internet erişimi mi olmuyor. Sorunu detaylandırmısınız?
erenyilmaztr Yazar Üye Üye Mesajlar 94 Puanları 50 Cihaz RX17 Neo 21 Ocak 2020 #3 Ayarlar > Diğer Kablosuz Bağlantılar > Kişisel Erişim Noktası bu yolu takip ederek sorunu halledebilirsiniz ve internet paylaşımı yapabilirsiniz. Upvote 0
Ayarlar > Diğer Kablosuz Bağlantılar > Kişisel Erişim Noktası bu yolu takip ederek sorunu halledebilirsiniz ve internet paylaşımı yapabilirsiniz.