- Cihaz
- Diğer
Selamün Aleyküm 3k 4k arası Oppo A serisi almayı planlıyorum yazılımdan, performansından, kameradan memnun musunuz almamı önerir misiniz? Yoksa sakın bulaşmamı dersiniz almayı planladığım model Oppo A55
daha da çıkamam fiyat olarakOppo da reno yada find serisi memnun eder
testlerini izlediğime göre kamera 50mp tatmin eder beni. İnstagram, youtube, whatsapp gibi sosyal medya için oyun oynamıyorum.Almak istediğiniz cihazdan beklentiniz nedir tam olarak ona göre tavsiye vermek daha mantıklı olur
4k dan yukarı çıkamam malesefOppo Reno 6 yı tavsiye ederim ben kullanıyorum çok memnunum herşeyiyle çok güzel bir telefon.
Oppo telefon kullandın mı bu 1Oppo mu. Asla bulaşma. Git o paraya samsung al. Ne geliyorsa onu al rahat et. Çin mallarından uzak dur. Hatta sana tavsiyem 2. El iPhone 8 al kullan. Veya 2 daha koy üzerine iPhone se 2020 al
İlk telefonum Ericsson 888 yıl 1999. Şimdi teker teker yazsam yarısını hatırlamam bile. Bu gün kullandığım s21 5g. Apple developer üyesiydim. İlk güncellemeyi alıp oluşan hataları Apple a iletirdim. Telefon konusunda bilgi ve tecrübem var. 2000 yılında kenwood telefonlar vardı onu bile kullandım. En son iPhone 11 ios oppo reno 5 lite Android ve s21. Umarım anlaman gerekenleri anlamışsındır.Oppo telefon kullandın mı bu 1
Kullandığın model neydi ki bu kadar şikayetçisin bu 2
Ne kadar ekmek o kadar köfte bunu bil bu 3
Bende reno 3 pro var o senin söylediğin Samsung'a da iPhone 8e de se ye de bin basar bu 4
Çin malından uzak dur diyorsun iPhone hangi ülkede üretiliyor bilmiyorsun bu da 5
Son olarak Samsung alacağıma 3310 kullanırım daha iyi bu da son nokta...
Kardeşim sana tavsiyem hiç bir markanın yan seri telefonlarını alma yani oppo nun reno yada find serisini al diğer serilere bulaşma hatta hiçbir modelin lite versiyonunu da almaSelamün Aleyküm 3k 4k arası Oppo A serisi almayı planlıyorum yazılımdan, performansından, kameradan memnun musunuz almamı önerir misiniz? Yoksa sakın bulaşmamı dersiniz almayı planladığım model Oppo A55
param find serisine yetmiyor ve 2.el telefon düşünmüyorumKardeşim sana tavsiyem hiç bir markanın yan seri telefonlarını alma yani oppo nun reno yada find serisini al diğer serilere bulaşma hatta hiçbir modelin lite versiyonunu da alma