- Cihaz
- A91
Ondan değil..
Nasıl yani? Telefonu uzaktan mı çökertiyorlar yeni telefon almamız için. Nereden biliyorlar acaba aynı markayı alacağımızı1 senesi yada 1.5 senesi geçen telefona bozma ve ya yavaşlatma güncellemeleri geliyor bilginize.
Yeni gelecek güncellemerin içinde yüklü olur demek istiyor.Nasıl yani? Telefonu uzaktan mı çökertiyorlar yeni telefon almamız için. Nereden biliyorlar acaba aynı markayı alacağımızı
Oppo için mi acaba ?,neden dolayı dediniz ColorOS11 yada güvenlik güncellemeleri ile mi? diyorsunuz. Duyum mu aldınız.1 senesi yada 1.5 senesi geçen telefona bozma ve ya yavaşlatma güncellemeleri geliyor bilginize.
Eve ama güncelleme ler zaten bazı aksaklıklara sebeb oluyor ,ben özellikle bir duyum mu aldı acaba diye düşündüm.Bence oppo yâda herhangi bir marka ile alakalı değil her model marka da bu böyledir güncelleme demek yeni özelikler donanım vs. Dolasiyla yükü ağırlaşır cihazın
Mesajlar birleştirildi:
Doğrudur yani..
Oda işte maalesef markanın kalitesi ile alakalı..bu konuda size katılıyorum iyi Bir güncelleme de sıkıntılar yerine aksine güçlü bir sistem gelmeliEve ama güncelleme ler zaten bazı aksaklıklara sebeb oluyor ,ben özellikle bir duyum mu aldı acaba diye düşündüm.
Şuan için resmi bir açıklama yok maalesef.Var mı bu konuyla ilgili bir gelişme.
Umuyorum bir iki model için Coloros 12 gelecek denilmez.Şuan için resmi bir açıklama yok maalesef.