googleyi devre dışı bırakın oluyorsaOppo ana ekran sol tarafta google feed var tamamen silmek istiyorum ama.
Bende nasıl kapatılacağını soruyorum zatenKapatın kapanır
Bende nasıl kapatılacağını soruyorum zaten
Bende nasıl kapatılacağını soruyorum zaten
ayarlar>ana ekran son kullanılanlar>uygulama kasası kapatınBende nasıl kapatılacağını soruyorum zaten
Emriniz olur tabii, başka sorunlrınız da var mı?Bende nasıl kapatılacağını soruyorum zaten
Kapatın kapanır diyorsunuz sert şekilde bilmediğim için soruyorum birde azar işitiyorumEmriniz olur tabii, başka sorunlrınız da var mı?
Sert şekilde söylemedim siz baştan beri ricacı seğil emri vaki konuşruğunuz için siz nasıl konuşursanız öyle cevap verdim.Kapatın kapanır diyorsunuz sert şekilde bilmediğim için soruyorum birde azar işitiyorum
Estağfurullah ben kimseye emir vermem sadece yapamadım için kendimi kötü hissettim hatam varsa kusura bakmayın tekrar sizleri rahatsız etmemSert şekilde söylemedim siz baştan beri ricacı seğil emri vaki konuşruğunuz için siz nasıl konuşursanız öyle cevap verdim.
Azar işitmek farklı yöntem ve cümleler kullanılır emin olunuz size o şekilde cevap vermedim ama sizde kendi cümlelerinizi kontrol edebilirsiniz.
Estağfirullah;Rahatsız edilecek durum yok.Estağfurullah ben kimseye emir vermem sadece yapamadım için kendimi kötü hissettim hatam varsa kusura bakmayın tekrar sizleri rahatsız etmem
Elif hanim burada emir kipi yok yalnız. Bunları konusmustuk,lütfen.Emriniz olur tabii, başka sorunlrınız da var mı
merhaba ana ekran son kullanılanlar nerden çıkıyor bi türlü bulamadım.ayarlar>ana ekran son kullanılanlar>uygulama kasası kapatın