Efendim siz oyun oynadikca pil suresi gelir eger gelmezse önbelek silip deneyinOlmadi
Mesajlar birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 2983
Mesajlar birleştirildi:
Yine pil yeri 0 ve oyuna girdiğimde calismiyor
Calisiyor efendim uygulama yeni indirdiniz icin daha uygulama yeni yeni kendini optimasyosyon yapip pili dengeliyecektirBilmiyorum diğer moderatör bana bir link attı ve oradan indirdim ancak şimdi de calismiyor
Mesela oyuna girince bildirim çubuğunda simgesi çıkardı ama artık cikmiyorEfendim siz oyun oynadikca pil suresi gelir eger gelmezse önbelek silip deneyin
Mesajlar birleştirildi:
Calisiyor efendim uygulama yeni indirdiniz icin daha uygulama yeni yeni kendini optimasyosyon yapip pili dengeliyecektir
sag kenardan asagi indirince cikar sizde cikmadiysa malesef birsey yapamayiz moderator ve ben ellimden geleni yaptik efendimMesela oyuna girince bildirim çubuğunda simgesi çıkardı ama artık cikmiyor
sag kenardan asagi indirince cikar sizde cikmadiysa malesef birsey yapamayiz moderator ve ben ellimden geleni yaptik efendim
Oyun alanım şimdi olmayacak mi
Colorus 6.1 uyumlu olması lazım ben dünden beri bakiyorum yok hiç bir yerde lütfen bir APK uygulama ile bana destek cikinOYu
Mesajlar birleştirildi:
Efendim sizin oyun alaniniz calisiyor ama pil suresi sifir yaziyor onun malesef hakkinga hicbir bilgim yok bu asagidaki linki deneyiniz ilk önce coloros 6 sonra coloros 7 indirmeyi deneyiniz.OYu
Mesajlar birleştirildi:
Mesajlar birleştirildi:
Colorus 6.1 uyumlu olması lazım ben dünden beri bakiyorum yok hiç bir yerde lütfen bir APK uygulama ile bana destek cikin
Coloros eski sürümlere geçiş yapamaz.Efendim sizin oyun alaniniz calisiyor ama pil suresi sifir yaziyor onun malesef hakkinga hicbir bilgim yok bu asagidaki linki deneyiniz ilk önce coloros 6 sonra coloros 7 indirmeyi deneyiniz.
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bilemiyorum abla denesin insallah olurColoros eski sürümlere geçiş yapamaz.
Şuanki sürümmü ne ise onu kullanabilir oppo eski sürüme geçmeye müsade etmiyor maalesef.Bilemiyorum abla denesin insallah olur
Anladim ozaman yapacak herhangi birsey yok malesefŞuanki sürümmü ne ise onu kullanabilir oppo eski sürüme geçmeye müsade etmiyor maalesef.