- Cihaz
- Diğer
Tesekkurler, calisti."Easy Uninstaller" uygulaması ile kaldırmayı deneyiniz
Tesekkurler, calisti."Easy Uninstaller" uygulaması ile kaldırmayı deneyiniz
Kaldırabildiniz mi ben east uninstaller ile kaldıramadı daTesekkurler, calisti.
Kardeşim eskiYuklemeden once sizleri uyarmak istiyorum. Yuklediginiz taktirde eski surume donme sansiniz yok. Guncellemeleri kaldir secenegi cikmiyor. Yukledigime pisman oldum. Faydali olmus yine de tesekkurler. İyi gunler dilerim.
Birde bu uygulamayı deneyin sistem sekmesine gelip kaldır diyince güncellemeyi kaldırıyorKaldırabildiniz mi ben east uninstaller ile kaldıramadı da
Kardeşim eski
Birde bu uygulamayı deneyin sistem sekmesine gelip kaldır diyince güncellemeyi kaldırıyor alpha backup
Aynen bu daha iyi ama coloros 13 gelince bu sıkıntı yaratirmi ?Ama bu versiyonu daha kullanışlı ve işe yarar. İngilizce olsun varsın. Sanırım fabrika ayarlarına geri dönmek çözer sadece
Coloros 13 gelirse bi sıkınti yaratirmi ?Arkadaşlar telefon yöneticisi son sürümü yükledim. İngilizce ama gayet başarılı. Virüs tarama ve temizleme özelliğide mevcut.Yalnız yükleyince eski sürüme dönemedim. Artık böyle kullanacağım mecburen. Kullanmak isteyenler için indirme linki
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Güncelleme sonrasında sadece silinme ihtimali var. Yani yedekleme yapmadan sıfırlama yaparsan. Güncellemeden sonra yine yüklersinAynen bu daha iyi ama coloros 13 gelince bu sıkıntı yaratirmi ?
Mesajlar birleştirildi:
Coloros 13 gelirse bi sıkınti yaratirmi ?
Peki hocam bu surum neden bize gelmiyo apk indirmek zorunda kaliyozGüncelleme sonrasında sadece silinme ihtimali var. Yani yedekleme yapmadan sıfırlama yaparsan. Güncellemeden sonra yine yüklersin
ColorOS uygulamaları ana Android güncellemeleri ile güncelleniyor galiba. Bende tam olarak bilmiyorum. Xiaomi gibi ayarlardan otomatik güncellemeleri kontrol etme gibi bir şey yok OPPO'da.Peki hocam bu surum neden bize gelmiyo apk indirmek zorunda kaliyoz