Maalesef olmuyor.Yakın gözlük le dahi pil simgesi içindeki rakam okunmuyor..
Bunları büyütme olmuyor mu?
İmkânın varsa ardına bile bakma derim bir A5 kullanıcısı olarak.Oppo dan vazgeçme zamanı demek istedim.
Pil göstergesi küçük diye ,kendi modelinizle kıyas yapıp bu öneriyi sunmak abest değilmi sizcede?İmkânın varsa ardına bile bakma derim bir A5 kullanıcısı olarak.
Hayır, ben burada kendi modelimle kıyas yapmadım. Konu sahibi Oppo'dan vazgeçme zamanı derken herhalde yalnızca "aaa yüzdesi çok küçük hemen değiştireyim" diye düşündüğünü zannetmiyorsunuzdur umarım. Ben de bir Oppo kullanıcısı olarak, genel anlamda Oppo'dan uzak durmasını önerdim. Yoksa şarj yüzdesi benim için gayet yeterli ve net.Pil göstergesi küçük diye ,kendi modelinizle kıyas yapıp bu öneriyi sunmak abest değilmi sizcede?
Bana önerdiğin model reno3pro dan üst model demi öneriyorsun..İmkânın varsa ardına bile bakma derim bir A5 kullanıcısı olarak.
Öncelikle adelacım ben haddimi aşmdığımı düşünüyorum. Ayrıca bu ülkedeki okuma oranının düşüklüğü bu foruma her gelişimde (bu 2. oluyor) iliklerime kadar hissediyorum. Ben size nerede model önerdim Allah aşkına?Bana önerdiğin model reno3pro dan üst model demi öneriyorsun.. Haddini bil önce!
Önce benim mesajımı iyi oku..Öncelikle adelacım ben haddimi aşmdığımı düşünüyorum. Ayrıca bu ülkedeki okuma oranının düşüklüğü bu foruma her gelişimde (bu 2. oluyor) iliklerime kadar hissediyorum. Ben size nerede model önerdim Allah aşkına?
@adela bey , @Sananelan343400 bey kendisi değişiklik yapıyor alıntıları orjinalde böyle durum yok.Önce benim mesajımı iyi oku..
Benim mesajımda (haddini bil)cümlesi yok.
Hakaret vari konuşmayınız .Öncelikle adelacım ben haddimi aşmdığımı düşünüyorum. Ayrıca bu ülkedeki okuma oranının düşüklüğü bu foruma her gelişimde (bu 2. oluyor) iliklerime kadar hissediyorum. Ben size nerede model önerdim Allah aşkına?
Hakaret vari mi? Eleştiriye tahamülünüz yoksa ben ne yapabilirim efendim. Evet alıntıları ben değiştiriyorum, bu bir sır değil. Clasical turkish people. En üsten en alta kadar bütün ülke eleştiriye kapalı ve en az melekler kadar mükemmel. Mesela ben kendimin salak olduğumu kabul ediyorum. Bunu hakaret olarak değil, bellirli sonuçlardan yola çıkarak söylüyorum. Bıktım şu ülkeden de bürokrasiden de siyasisinden de milletinden de moderatörlerinden de..Hakaret vari konuşmayınız .