Şans işi kime denk geleceği.
asK Retired at 2022 Emekli Mesajlar 1,332 Çözümler 20 Puanları 28,350 28 Nis 2020 #21 Şans işi kime denk geleceği.
Ragnarlodbrok Aktif Üye Aktif Üye Mesajlar 157 Çözümler 1 Puanları 150 Cihaz Reno 2Z 28 Haz 2020 #22 witrocc adlı kullanıcıdan Alıntı: Keşke Reno 2Z için de aynısını yapabilseydik. Genişletmek için tıkla ... Hocam bende yapamıyorum yapanlar var ama nasıl yapıyorlar olmuyor sıyırma aşamasındayin Haziran dediler Haziran bitcek halenn gelmedi
witrocc adlı kullanıcıdan Alıntı: Keşke Reno 2Z için de aynısını yapabilseydik. Genişletmek için tıkla ... Hocam bende yapamıyorum yapanlar var ama nasıl yapıyorlar olmuyor sıyırma aşamasındayin Haziran dediler Haziran bitcek halenn gelmedi
H Hkn0687 Taze Üye Üye Mesajlar 3 Puanları 0 Cihaz Reno 2 9 Tem 2020 #23 aykutalkan adlı kullanıcıdan Alıntı: Ukrayna vpn ile hallettim ve şuan sorunsuz kullanıyorum valla neden sizlerde olmuyor anlamış değilim açıkçası.Ekli dosyayı görüntüle 259Ekli dosyayı görüntüle 260 Genişletmek için tıkla ... Merhabalar hangi bölge ve dili seçtiniz? Ayrıca VPN olarak hangi bölgeyi kullandınız?
aykutalkan adlı kullanıcıdan Alıntı: Ukrayna vpn ile hallettim ve şuan sorunsuz kullanıyorum valla neden sizlerde olmuyor anlamış değilim açıkçası.Ekli dosyayı görüntüle 259Ekli dosyayı görüntüle 260 Genişletmek için tıkla ... Merhabalar hangi bölge ve dili seçtiniz? Ayrıca VPN olarak hangi bölgeyi kullandınız?