- Cihaz
- Reno 2Z
Ben güncelleme almadım daha nedendir acaba
Arada kontrol ediniz gelecektir. Dağıtım yapılıyor.Ben güncelleme almadım daha nedendir acaba
Kendiniz ayarlardan bakınız ,taratınız.Arada kontrol ediniz gelecektir. Dağıtım yapılıyor.
Önceye göre ekran sürem artmış bulunmakta, bu güncelleme geleli 2 gün oldu kullanımıma göre %20'lik bi performans artışı var gibi geldi bana da, belki de psikolojikGüncelleme sonrası şarj performansı sizce nasıl? Bana sanki düzelme olmuş gibi geldi
Bir ara gerçekten çok berbattı. Günde 2 kere telefonu şarja taktığımı biliyorum ama Aralık güncellemesi ile daha iyi gibi duruyor(umarım psikolojik değildir )Önceye göre ekran sürem artmış bulunmakta, bu güncelleme geleli 2 gün oldu kullanımıma göre %20'lik bi performans artışı var gibi geldi bana da, belki de psikolojik
Önceki durumlarda Netflix'ten dizi izlerken kısa kısa gitmeye başlamıştı şimdi bana da arttı gibi geliyor ilk günlerinde ki gibi... Duruyor, geliyor kelimeleri biraz psikolojik ama umarım bozulmaz da böyle giderBir ara gerçekten çok berbattı. Günde 2 kere telefonu şarja taktığımı biliyorum ama Aralık güncellemesi ile daha iyi gibi duruyor(umarım psikolojik değildir )
Şuan telefonunuzda yüklü mü acaba bu sürüm, telefon üzerinden yükleyip wipe data yapmanız da aynı şey olacaktıriyi günler temiz bir kurulum yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz oppo websitesindeki c.42 sürümünü bilgisayarıma indirdim
Mesajlar birleştirildi:
ota dosyasını sd karta atıp recovery modda wipe data yapıp install rom seceneğinden yükleme ile yapsam olurmu
teşekkürler