- Cihaz
- Reno 2Z
Yoo var diye biliyorumKonu dışında ama Reno 2z'lerde QR kodu okutma özelliği yok değil mi programsız? Wifi QR kodu geldi ama normal QR kodu yok sanırım.
Yoo var diye biliyorumKonu dışında ama Reno 2z'lerde QR kodu okutma özelliği yok değil mi programsız? Wifi QR kodu geldi ama normal QR kodu yok sanırım.
Kamerayı açarak daha fazla menüsüne gelin orada google lens var ona girerek QR kodları okutabilirsinizKonu dışında ama Reno 2z'lerde QR kodu okutma özelliği yok değil mi programsız? Wifi QR kodu geldi ama normal QR kodu yok sanırım.
Tam olarak bilmiyorum bir değişiklik var mı telefonunuzda ?? Ben pek göremedim instagram da 3 saniye sonra uygulamaya giriyorKonu dışında ama Reno 2z'lerde QR kodu okutma özelliği yok değil mi programsız? Wifi QR kodu geldi ama normal QR kodu yok sanırım.
Performans ve görsel bazlı iyileştirmeler var, format atın düzelecektir o. Onun dışında gecikme varsa instagram bazlıdır.Tam olarak bilmiyorum bir değişiklik var mı telefonunuzda ?? Ben pek göremedim instagram da 3 saniye sonra uygulamaya giriyor
TamamdırPerformans ve görsel bazlı iyileştirmeler var, format atın düzelecektir o. Onun dışında gecikme varsa instagram bazlıdır.
Attım ama dediğim gibi sessizde iken parmak izi girişlerinde titreşim hala etkinPerformans ve görsel bazlı iyileştirmeler var, format atın düzelecektir o. Onun dışında gecikme varsa instagram bazlıdır.
Widget'in içine gömülü olabilir. Eğer dediğim doğru ise kaldıramazsınız.arkadaşlar şu hava durumu nu belirten yazıyı ne yaptımsa kaldıramadı ben saatin sadece orada olmasını istiyorum. hava durumu nu devre dışı bıraktım engelledim verileri sildim ne yaptımsa olmadı ne yapabilirim bilen var mı şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.Kamerayı açarak daha fazla menüsüne gelin orada google lens var ona girerek QR kodları okutabilirsiniz
daha öncesinde kaldırmıştı ama şimdi yapılmıyorWidget'in içine gömülü olabilir. Eğer dediğim doğru ise kaldıramazsınız.