- Cihaz
- Reno 2Z
Kaan bey yanılmıyorsam ilettim sorunu demişti, ayrıca bende müşteri hizmetleri aramıştım söylemiştim ne kadar dikkate alındı bilemem tabiiiBelki opponun bundan haberi bile yok
Kaan bey yanılmıyorsam ilettim sorunu demişti, ayrıca bende müşteri hizmetleri aramıştım söylemiştim ne kadar dikkate alındı bilemem tabiiiBelki opponun bundan haberi bile yok
One plus bu konuda isim yapmıştı istek şikayetlere dönüşleri meşhurKaan bey yanılmıyorsam ilettim sorunu demişti, ayrıca bende müşteri hizmetleri aramıştım söylemiştim ne kadar dikkate alındı bilemem tabiii
Sanki ufak bir sorun var sabah Müzik player widget de müzikleri görmüyordu uygulamayı açınca düzeldi bir hard reset istiyor sankiBu gün fark ettim hafıza kartını görmüyor şu an güncellemeden sonra oldu muhtemelen. Kartı henüz sökemedim. Aynı sorunu yaşayan varmı.
Ya işte harf reset atmakta zahmetli bir iş inşallah gerek kalmaz.Sanki ufak bir sorun var sabah Müzik player widget de müzikleri görmüyordu uygulamayı açınca düzeldi bir hard reset istiyor sanki
Büyük guncellemelerden sürüm değişiminden sonra hard reset atmak cihazın daha stabil çalışmasını sağlıyor gereksiz çöp ve eski sürümden kalan dosyaları temizleyip temiz kurulum yapıyor tabi uygulamaları tekrar kurmak telefonu eski haline getirmek 1 gün sürüyor özellikle bankacılık uygulamaları canımı sıkıyorYa işte harf reset atmakta zahmetli bir iş inşallah gerek kalmaz.
Evet kameradan bende memnun değilim bi hard format şart oldu artıkOppo reno 2z de son güncellemede kamera çekim kalitsei ciddi şekilde düştü... Ekrandan bakarken gayet net ancak çekim yapınca bulanık gibi bir görüntü oluyor özellikle 2x zoom ile çektiğimde aynı sorunu yaşalanlar varmı acaba insanın cilt rengi özellikle bulanık çıkıyo!!!