- Cihaz
- Reno 2Z
IMEI derken Witrocc? Ben uzağım bu konuya IMEI nin ilk bilmem kaç numarasına ya da son numarasına göre falan mı? Biz de ona göre tahmin yürütelim..Evet, yine IMEI numarasına göre.
IMEI derken Witrocc? Ben uzağım bu konuya IMEI nin ilk bilmem kaç numarasına ya da son numarasına göre falan mı? Biz de ona göre tahmin yürütelim..Evet, yine IMEI numarasına göre.
Onun hakkında bilgi yoktu sanırım. Tekrardan bir bakayım.IMEI derken Witrocc? Ben uzağım bu konuya IMEI nin ilk bilmem kaç numarasına ya da son numarasına göre falan mı? Biz de ona göre tahmin yürütelim..
EyvallahOnun hakkında bilgi yoktu sanırım. Tekrardan bir bakayım.
A.24 den bahsediyorsun sanırım?Merhaba arkadaşlar. Yeni güncelleme hepimiz adına hayırlı olsun. Güncellemeyi bazı arkadaşların da belirttiği gibi IMEI numarasının son hanesine göre veriyorlar diye biliyorum bende. Güncelleme alan arkadaşlar IMEI numarasının son hanesini yazarsa bizde fikir sahibi oluruz ne aşamada diye. Benim son rakamı 4 ve güncelleme henüz gelmedi.
O güncelleme / telefonun seri numarası. IMEI için: Telefon Hakkında > DurumA.24 den bahsediyorsun sanırım?