Tartışma Reno 2Z ColorOS 7 Geldi!

yiitgven7x

.
Aktif Üye
Tam olarak anlayamadım. Hindistan sürümünü yüklersek güvenlik güncellemerini VPN olmadan alabiliyor muyuz? Diğer bir konu ise sanırım ColorOS 7'ye gelen güncellemeleri VPN ile Hindistan'a bağlanarak alıyoruz öyle mi? Doğru mu anlamışım? :D
Bu durum şu anda karışık. Kesin bir şey yok ortada ama seri numarası vs. değişmiyor. O yüzden bütün major ve minor güncellemeleri TR'den alabiliriz. (Kesin bir durum yok dediğim gibi)

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Arkadaşlar ben az önce sattım telefonu :) Gerçekten ayrılmak kolay olmadı çoğu konuda çok beğendiğim bir cihazdı ama şu güncelleme konusunda Oppo'nun bizle dalga geçmesini hazmedemedim. Dipnot halen güncelleme gelmemişti :) Artık satın alan arkadaş bikaç ay içinde gelirse kullanır bana kısmet olmadı. Şimdi telefon bakıyorum halen bir aklım güncelleme almış bir oppo reno 2z al diyor ama bir yanım da miui daha eğlenceli xiaomi al diyor. Herneyse bir oppo cihazım olmasa da artık yinede forumda olmaya devam edicem buradaki ortam güzeldi.
Ne kadara sattınız ,hayırlı olsun, reno 3 alırsınız artık

yiitgven7x

.
Aktif Üye
Evet listemde o da var hocam ama halen oppolar göz kırpıyor ama yok bir kez daha bana bu saçmalığı yaşatsın istemiyorum :)
Reno 3 alabilirsin ama Pro versiyonu daha iyi donanımsal olarak. Tek sıkıntısı pahalı olması. Reno 3'te Helio P90 Chipseti kullanılıyor. Reno 2Z'deki ile aynı. Şunu eklemeden olmaz ColorOS 7 var içinde :D

Togoo

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Arkadaşlar ben az önce sattım telefonu :) Gerçekten ayrılmak kolay olmadı çoğu konuda çok beğendiğim bir cihazdı ama şu güncelleme konusunda Oppo'nun bizle dalga geçmesini hazmedemedim. Dipnot halen güncelleme gelmemişti :) Artık satın alan arkadaş bikaç ay içinde gelirse kullanır bana kısmet olmadı. Şimdi telefon bakıyorum halen bir aklım güncelleme almış bir oppo reno 2z al diyor ama bir yanım da miui daha eğlenceli xiaomi al diyor. Herneyse bir oppo cihazım olmasa da artık yinede forumda olmaya devam edicem buradaki ortam güzeldi.
Sırf bu yüzden ben de satmayı düşünüyorum hem de ciddi ciddi. Mahsuru yoksa nerden sattiniz acaba ?