- Cihaz
- Reno 2Z
Ayarlar/Güvenlik/ Güvenlik GüncellemesiGüvenlik sekmesine gelip oradan bakıyorsunuz. Denetle diyince en son ne zaman güvenlik güncellenmesi aldığı görünüyor..
Mesajlar birleştirildi:
Buna nereden bakıyoruz?
Ayarlar/Güvenlik/ Güvenlik GüncellemesiGüvenlik sekmesine gelip oradan bakıyorsunuz. Denetle diyince en son ne zaman güvenlik güncellenmesi aldığı görünüyor..
Mesajlar birleştirildi:
Buna nereden bakıyoruz?
Evet, önceden ara ara mesajları gizlememize rağmen gösteriyordu ama şimdilik öyle bir sorun görmedim. Anladığım kadarıyla gidermişler.Umarım yeni güncelleme ile bildirim sorunu giderilmiştir güncellemeyi alan arkadaşların bu konuda bilgi verirlerse sevinirim kilit ekraninda gelen msjlar okunuyor gizlilik ayarlarını yapmama rağmen
Daha bende almadımArkadaşlar güncelleme almayan var mı? Düzenli olarak kontrol ediyorum ama tık yok.
Evet, önceden ara ara mesajları gizlememize rağmen gösteriyordu ama şimdilik öyle bir sorun görmedim. Anladığım kadarıyla gidermişler.
Brnim telefonuma gelmedi halaAramızda hâlâ Reno 2Z cihaza sahip olup güncellemeyi alamayan var mi?
Güvenlik güncellemesi diye bir yer bulamadım dediğin yerdeAyarlar/Güvenlik/ Güvenlik Güncellemesi