- Cihaz
- Reno 2Z
Ne gibi yeni ozellikler eklendi acaba ??
Telmi değiştirdin kardeşBı ara ne çok bekledim seni coloros artık benim değilsin
Bilmiyorum başka cihazlarda var mı ama 7.1 e geçince mobil veri arada bir anlamsızca işlevsiz kalıyor bağlantı kopuyor. Başkalarında da varsa belirtsinler..Merhaba arkadaşlar.ben henüz android 10 guncellemedim. Baya bı sıkıntı yaşayan varmış hatalar halen devam ediyor mu acaba yoksa 7.1 ile düzelttiler mi teşekkürler
Siz peki android 10 ile kasma donma ve sorun yaşadiniz mı ?Bilmiyorum başka cihazlarda var mı ama 7.1 e geçince mobil veri arada bir anlamsızca işlevsiz kalıyor bağlantı kopuyor. Başkalarında da varsa belirtsinler..
Hayır bunun dışında kayda değer bir sorun yaşamadım.Siz peki android 10 ile kasma donma ve sorun yaşadiniz mı ?
Bende aynı sorunu 3-4 kez yaşadım ama anlamsızca düzeldi kaç gündür sıfır sıkıntı ile kullanıyorum, 7.1'de sonuçta yeni bir sürüm olduğu için hataları 7 gibi olacaktır. Eylül ayı güvenlik güncellemesiyle onlar da düzelir diye düşünüyorum 15-20 gün içerisindeBilmiyorum başka cihazlarda var mı ama 7.1 e geçince mobil veri arada bir anlamsızca işlevsiz kalıyor bağlantı kopuyor. Başkalarında da varsa belirtsinler..