- Cihaz
- Reno 2Z
Bunu cidden bende çok merak ediyorum bilgisi olan var mı?Birisi netflixe full hd geldimi onu söylesin ya
Bunu cidden bende çok merak ediyorum bilgisi olan var mı?Birisi netflixe full hd geldimi onu söylesin ya
Seri numarası son hanesi mi yoksa imei sv ye mi bakıyoruzGüncelleme ile bağlantısı yok.
Ne yazık ki güncellemeyle alakası yok, Oppo ve Netflix arasında yapılacak anlaşmaya bağlı olarak gelebilir, Netflix ve Oppo müşteri hizmetlerini arayıp öneri-istek olarak bildirirseniz belki duyarlar sesimizi, forumca bazı kişiler bunu yapmıştık daha öncesindeBunu cidden bende çok merak ediyorum bilgisi olan var mı?
IMEI numarasına göre. Telefon Hakkında > DurumSeri numarası son hanesi mi yoksa imei sv ye mi bakıyoruz
0 yazıyor umarım gün içinde gelir bu arda cevap için teşkkürlerIMEI numarasına göre. Telefon Hakkında > Durum
Yani o kadar heyecanla bekledim ki paket verimden yükledim wifi falan beklemedim.çok abarttım sanki Allah akıl fikir versin sıradan coloros 7Nasıl güzel mi ColorOS 7, anlatsanıza biraz :'(
Aynen öyle son 2 rakam yeterliArkadaşlar şuan IMEI numarası konusu dönüyor uyarayım sakın IMEI numaranızı herkese açık şekilde tam olarak paylaşmayın.