W
wittroc
Guest
Evet, onu ben de gördüm. Umarım sonumuz bu olmaz.Facebook grubunda 3 4 gündür güncelleme alamayan birisi almış sonunda demekki beklemekten başka şansımız yok
Evet, onu ben de gördüm. Umarım sonumuz bu olmaz.Facebook grubunda 3 4 gündür güncelleme alamayan birisi almış sonunda demekki beklemekten başka şansımız yok
Reno Z galiba o?Facebook grubunda 3 4 gündür güncelleme alamayan birisi almış sonunda demekki beklemekten başka şansımız yok
Reno Z veya Reno 2'ydi.Reno Z galiba o?
Evet reno ZReno Z galiba o?
Burada bir arkadaş var 4-5 gün önce Reno Z için yayınlanan güncelleme ona hala gelmedi. Oppo sitesinde belirttiği gibi parça parça dağıtacak anlaşıldı. Beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Çünkü bu kontrollü ve parça parça güncelleme verme olayına kendileri de olağan bir durum diyorlar. Keşke siteye yükleseler şu güncellemeyi de indirip yüklesek bari.Facebook grubunda 3 4 gündür güncelleme alamayan birisi almış sonunda demekki beklemekten başka şansımız yok
Burada bir arkadaş var 4-5 gün önce Reno Z için yayınlanan güncelleme ona hala gelmedi. Oppo sitesinde belirttiği gibi parça parça dağıtacak anlaşıldı. Beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Çünkü bu kontrollü ve parça parça güncelleme verme olayına kendileri de olağan bir durum diyorlar. Keşke siteye yükleseler şu güncellemeyi de indirip yüklesek bari.
İnşallah bugün alırsınO arkadaş benim Halen de gelmedi artık hevesim de kalmadi açıkçası telefonu ilana koydum satılmasını bekliyorum.
Benim SV 24 hala gelmedi.Arkadaşlar bence IMEI SV numarasına göre veriyorlar, yani 15 haneli IMEI değil artı iki olarak 17ye tamamlayan kod ayarlardan>telefon hakkinda>diğer kısmına girerseniz IMEI kodunun altında yazdığını görürsünüz. Güncellemeyi alan arkadaşlar onu bizimle paylaşabilirse ona göre bi fikir yürütebiliriz