Bende Reno 4lite var düzeldi kanka herşeyiKardeş tüm oppolar android 11 le evrim gecircek diyonda reno 4 lite modeli daha kötü oldu ( ne zaman duzelcek ya valla sinirden aglicam)
Bende Reno 4lite var düzeldi kanka herşeyiKardeş tüm oppolar android 11 le evrim gecircek diyonda reno 4 lite modeli daha kötü oldu ( ne zaman duzelcek ya valla sinirden aglicam)
Bende beceremedim fotoğraf koymayı iç mekan fotoğrafı kötü bu telefonun diğer forumlarda da okuyabilirsiniz.Hiç katılmıyorum düşük ışıkta gayet başarılı..bizzat fotoğraf var elimde ama bu dosya ekle ye basınca neden yükleme yapamıyorum anlamadım..
Uygulama üzerinden giriş yapıyorsanız zorlanıyor olabilirsiniz. İnternetten giriş yaparsanız yükleyebilirsiniz.Bende beceremedim fotoğraf koymayı iç mekan fotoğrafı kötü bu telefonun diğer forumlarda da okuyabilirsiniz.
Valla ben beğeniyorum ya hoşuma gidiyor iç mekan çok çekmediğim için bişey diyemiyorum ama dışarda manzara vs ateş ediyorBende beceremedim fotoğraf koymayı iç mekan fotoğrafı kötü bu telefonun diğer forumlarda da okuyabilirsiniz.