- Cihaz
- Reno 4
Oppo reno4 gelmedi en geç gelecek bu bence telefon cph2113 modeli
Takipte ,ne yapıldığının farkındayız . Bu oyuna son verilmesini bekliyorum sadece sessizce, demek istediğim anlaşıldı sanırım.@Elif şu hesabı kontrol et bence. Gerçek olabilir diye etiketledim OPPO'un mesajlarını kopyalayıp yazıyor.
Ekranı aşağıya indirdiğizde kalem olan butona basın. Orada çıkan ikonlardan kullanmak istediğiniz özelliği üstüne basılı tutarak yukarıya taşıyın. Kolay gelsin.Arkadaşlar benim bir sorum olacak reno 3 pro telefonumda android 12 yükledikten sonra bazı uygulamalar menüde gözükmüyor ekranı aşağı çekip uygulama ismini yazınca bulabiliyorum bunun sebebi nedir yada çözümünü bilen var mıdır
Ayrıca sadece görünenler değil sola kaydırdığınızda başka ikonlarda var.Ekranı aşağıya indirdiğizde kalem olan butona basın. Orada çıkan ikonlardan kullanmak istediğiniz özelliği üstüne basılı tutarak yukarıya taşıyın. Kolay gelsin.
Yüzer pencere olarak yazmışım, kayan pencere olacak.Ayrıca sadece görünenler değil sola kaydırdığınızda başka ikonlarda var.
Güzel bir özellik de yüzer pencereler. Birçok uygulama yüzer pencereye uyumlu. YouTube da olmuyor ancak YouTube Music oluyor örneğin. Ekranda başka uygulama kullanırken yüzer pencerede müzik, video vs. dinleyebilirsiniz. Yüzer pencere için uygulama açıkken alttaki üç çizgiye basın sonra uygulama küçüken uygulama üzeride üç noktaya tıklayın. Oradan yüzer pencereyi seçin. Pencereyi isterseniz alt sağ köşeden basılı tutarak küçültebilirsiz. Sizlerin de yararlı gördüğünüz özellikler varsa paylaşırsanız seviniriz.
Beni yanlış anlamışsınız benim demek istediğim telefonumda Maçkolik uygulaması var ama ana ekranda bulamıyorum oyun alanında simgeleri oyun alanına taşı var onu kapatınca geliyor ama oyun alanına simgeleri taşı dersem gidiyor onu çözemiyorumEkranı aşağıya indirdiğizde kalem olan butona basın. Orada çıkan ikonlardan kullanmak istediğiniz özelliği üstüne basılı tutarak yukarıya taşıyın. Kolay gelsin.
Evet , siz ekranı aşağıya çekiyorum dediğiniz için ben farklı anlamışım. Sorun hakkında bir fikrim yok açıkçası. Belki bilen birileri olabilir. Kolay gelsin.Beni yanlış anlamışsınız benim demek istediğim telefonumda Maçkolik uygulaması var ama ana ekranda bulamıyorum oyun alanında simgeleri oyun alanına taşı var onu kapatınca geliyor ama oyun alanına simgeleri taşı dersem gidiyor onu çözemiyorum
Maçkolik uygulaması otomatikman oyun alanına ekleniyor oyun alanından Maçkolik uygulamasını kaldırmayı deneyinBeni yanlış anlamışsınız benim demek istediğim telefonumda Maçkolik uygulaması var ama ana ekranda bulamıyorum oyun alanında simgeleri oyun alanına taşı var onu kapatınca geliyor ama oyun alanına simgeleri taşı dersem gidiyor onu çözemiyorum