Yardım Reno 4 c38 yeni güncelleme

10suz1ben

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
Merhaba arkadaşlar. Reno 4 için yeni güncelleme geldi. Güvenlik yaması. Yükleyen var mı. Özellikle Batarya konusunu cozmusler mıdır. Ben daha yuklemedim. Yedek alma işlemim var da.

Not :
Forum uygulamasından hala dosya eklenmiyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20210327_102658.jpg
    IMG_20210327_102658.jpg
    407.6 KB · Görüntüleme: 42

10suz1ben

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 4
Merhabalar :
Yedekleme islemlemlerini yapıp en sonunda güvenlik yamasini bende yükledim. 2 gündür aktif olarak kullanıyorum.
Genel olarak stabil bir çalışma performansi var diyebilirim.
Ekran açık kalma süresinin şu an için pil düzeyi için olumlu bir azalma mevcut.
Lakin aynı konuyu telefon görüşmesi için söylemem mümkün değil.
3 saat video izlemeyle, 1 saat telefon görüşmesi yapmak neredeyse aynı pil harcaması yapıyor. Tabi belki bunda 4.5g nin etkisi vardır. Deneyeceğim daha sonra.
Yani pil kısmındaki beklentiler açıkçası boşa gitti.
Özellikle geceden sabaha hiç kullanılmadığı halde düşen pil yüzdesi düşündürücü. Arka plan uygulamalar kapalı vs vs olmasına rağmen. %5 büyük bi oran bana göre.
Yedekleme yapıp hard reset attım bu arada. Resetten once ortalama %3 gidiyordu pil.
Özetle yama tam olarak istenileni vermedi bana göre. Memnun olmaya memnun kalacağım bazı şeylerden şimdi memnun değilim (pil gibi). Onun dışında daha da bi stabil oldu (uygulamalardan atma ara ara ve bildirim sorunu büyük ölçüde düzeldi gibi).
Yeter mi derseniz, yetmez. 2-3 yama ile muhtemelen daha da verimli hale gelir. Açıkçası yeni yamayı bekliyorum.
Biraz uzun oldu, kusara kalmayın. Teşekkür ederim

Upvote 0