Konum ve haritalarda sorun yok sadece hava durumunda var.Sonra ana ekrandan saati kaldırdınız ve ana ekrana basılı tutup sağa ilerleyip saat ve hava durumunu seçtiniz ardından konum ilaretine saatin altında dokundunuz sizi yönlendirmedi mi? Ayrıca play store de herşey güncel mi hava durumu ile ilgili.
Mesajlar birleştirildi:
Peki siz WhatsApp dan konum atabiliyormusunuz denediniz mi.
O zaman bu dediklerimi tekrar yaptığınızı düşünüyorum, olmadı madem fabrika ayarlarına geri dönün, yalnız sistem ayarlarını sıfırlayıp tekrar ilk dediklerimi tekrar ediniz lütfen.Konum ve haritalarda sorun yok sadece hava durumunda var.
Denedim ama sanırım sistemsel bir şey.O zaman bu dediklerimi tekrar yaptığınızı düşünüyorum, olmadı madem fabrika ayarlarına geri dönün, yalnız sistem ayarlarını sıfırlayıp tekrar ilk dediklerimi tekrar ediniz lütfen.
Anlıyorum, güncelleme beklemekten başka çaremiz yok ozaman.Denedim ama sanırım sistemsel bir şey.
İsterseniz rica etsem şunu denermisiniz telefonu kapatıp açın sonra tekrar deneyiniz aynı seçenekleri çünkü uzun süre açık kalan telefonlar da bazı sıkıntılar oluşabiliyor, kapatıp açınız ve anasayfa ya basılı tutunuz geri çıkan sağa kaydırın saat nçve hava durumunu seçtiniz ardından saatin orada kınum işaretine dokunun o sizi yönlendirecektir konum açık bırakmayı unutmayınız.Anlıyorum, güncelleme beklemekten başka çaremiz yok ozaman.
Mesajlar birleştirildi:
Yinede bir çözüm yolu bulursam size yazarım, iyi forumlar.