- Cihaz
- Reno 4 Lite
Oppo reno 4 lite ana menü takiliyo kapatıp yeniden açınca düzeliyor bu takintinin sebebi ne bilen varmı ?
pardon ses yukseltme ve guc tusu basili tutunuz 30 saniyeHard reset moduna girer o zaman
Efendim telefon acik oldugunda ses yukseltme ve guc tusuna basin telefon kendi kendine kapanir acilirBu şekilde ön bellek resetlenir deniyor.Bu olay telefon açık olarak mı?Kapalı olarak mı yapılması lazım?
Teşekkür ederim.Efendim telefon acik oldugunda ses yukseltme ve guc tusuna basin telefon kendi kendine kapanir acilir
Açıkken yapmalısınız.Bu şekilde ön bellek resetlenir deniyor.Bu olay telefon açık olarak mı?Kapalı olarak mı yapılması lazım?
Rica ederim efendimTeşekkür ederim.
Bir sorum daha var pubg oynarken telefonum 1 el oynarken direk ateş gibi yaniyo camara kısmı neden acabaRica ederim.
Fps oyunu oldugu icin maalesef islemciyi zorluyoBir sorum daha var pubg oynarken telefonum 1 el oynarken direk ateş gibi yaniyo camara kısmı neden acaba
Sadece ana menüde mi takılıyor internette nası
Arkadaşlar sizde telefon sarjlar nasıl gidiyor oppo reno 4 lite ekran açık kalma süresi sknti yaşayanlar ekran fotoğrafi atabilir mi ekran açık kalma süresini pile giripBu şekilde ön bellek resetlenir deniyor.Bu olay telefon açık olarak mı?Kapalı olarak mı yapılması lazım?
Battarya durumunuz gayet iyi görunuyo efendimBu şekilde ve son güncellemeden sonra hard reset attım.
Teşekkür ederim.% 9 kaldı ama bu şarjda sıfırladıktan sonra şarja takacağım.Arada yapılması öneriliyor.Battarya durumunuz gayet iyi görunuyo efendim