Lütfen o telegram grup linkini atarmisinizMy oppo yu nereden yüklerim yardım
Lütfen o telegram grup linkini atarmisinizMy oppo yu nereden yüklerim yardım
İnternetin bağlı olduğu Firmanın verdiği modemse modemle alakalıdır. Düşünün benceModemle hiç bir alakasının olduğunu düşünmüyorum yine de ilginiz için teşekkürler.
Kullandığınız wi-fi nin şifresi harf ve rakamlardan oluşsun. Yani özel karekterler olmadan wi-fi şifresi oluşturun. Bir de öyle bağlanmayı deneyin. Sonucu yazın.Bende de şöyle birşey var; 5Ghz Wi-fi'ye bağlanmak istediğimde 5-10 sn bekliyor. 2.4 GHz de öyle birşey yok, hemen bağlıyor.
Güncelleme öncesi böyle bir durum yoktu. Sağolun.İnternetin bağlı olduğu Firmanın verdiği modemse modemle alakalıdır. Düşünün bence
Yapma sakın güncelleme pişman olursun benim düşüncemOppo reno 5 lite cihazıma güncelleme gelmiş ne zaman geldiği hakkında bilgim yok bugün yazılıma girince farkettim
Bence de yapmayın. Hemen hemen bütün Oppo modellerinde sorun var. ColorOS 11'de kalın.Yapma sakın güncelleme pişman olursun benim düşüncem
Sen niye benle inatlaşıyorsun. Yapmazsan yapma. Senin İnternete bağlanıp bağlanmaman benim umurumda mı. Resetleme öyle 1mps den devam et.Güncelleme öncesi böyle bir durum yoktu. Sağolun.
My oppo apk burdan indirilmiyor dosya yok diyorNo.1 Channel & Group that available Globally in Telegram.
Here will share the update for OPPO & REALME & OnePlus System APP. All of the application come out through the China & Global App Market.
Request Group: @opporealmeupdate
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Ben burdan buldum
Mesajlar birleştirildi:
Denedim ama çözüm yok o ss atan arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum