Reno 5 Lite İçin Kenar Aydınlatma ColorOS 12 Hakkında Oppo Müşteri Hizmetleri İle Yaptığım Görüşme

MustafaFBmoon

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Bende bir oppo reno 5 lite kullanıcısı olarak sorayım bu kenar aydınlatma özelliği nedir ne değildir bildirim gelince kenarlar yanıp sönecek mi acaba öyleyse faydalı bir özellik olur bildirim led i olmayan telefonda
Aynen de öyle güzel ve faydalı bir özellik sayın @Deryadeniz907
Çok istiyoruz inşallah bir güncelleme ile bu özelliği verirler Oppo Reno 5 Lite için.

Paclifes

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 4
Özellik size güncelleme ile gelirse şuna dikkat edin bildirim geldiği zaman ekranı otomatik uyandırma özelliğini devre dışı bırakın eğer kapatmazsanız çalışmaz

Paclifes

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 4
Bende bir oppo reno 5 lite kullanıcısı olarak sorayım bu kenar aydınlatma özelliği nedir ne değildir bildirim gelince kenarlar yanıp sönecek mi acaba öyleyse faydalı bir özellik olur bildirim led i olmayan telefonda
Böyle gözükecek siyah ekranda bildirim geldiğin zaman seçili renklerden birini seçip kenar aydınlatma olarak kullanabilirsiniz , aramalarda da diğer görselde eklediğim gibi gözükecek ikisi içinde seçili renk çeşidi var
Mesajlar birleştirildi:

Bilgilendirme için teşekkürler sayın @Paclifes
Rica ederim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-04-14-18-58-45-79_49b3d7ede8f829c04ca0dbc08dacb1ac.jpg
    Screenshot_2022-04-14-18-58-45-79_49b3d7ede8f829c04ca0dbc08dacb1ac.jpg
    228.1 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2022-04-14-18-58-36-66_83205596e5bc50f461d1fb1edf82f8b4.jpg
    Screenshot_2022-04-14-18-58-36-66_83205596e5bc50f461d1fb1edf82f8b4.jpg
    790.1 KB · Görüntüleme: 66

MustafaFBmoon

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Böyle gözükecek siyah ekranda bildirim geldiğin zaman seçili renklerden birini seçip kenar aydınlatma olarak kullanabilirsiniz , aramalarda da diğer görselde eklediğim gibi gözükecek ikisi içinde seçili renk çeşidi var
Mesajlar birleştirildi:

Rica ederim
Çok teşekkürler faydalı bir bilgi oldu sayın @Paclifes

Certel

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Diğer
Satılık reno 5 lite siyah. Eziği çiziği sorunu yok. 16 ay garantisi var. Kutu fatura var. Fiyat 3750.

MustafaFBmoon

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Satılık reno 5 lite siyah. Eziği çiziği sorunu yok. 16 ay garantisi var. Kutu fatura var. Fiyat 3750.
Sayın @Certel sizi çok iyi anlıyorum bu model telefon kullanıcısı olarak.Zaten en iyi bu modeli kullananan bizler anlarız.Bir telefondan vazgeçmek çok kolay değil ama ben de üzülerek telefonumu eşime vermeyi düşünüyorum.Yine de biraz daha bekleyeceğim bakalım yeni bir gelişmeler olacak mı diye ama sanmıyorum bu kadar ay geçti yenilik ve gelişme yok maalesef.Oppo maalesef bu modelinin arkasında durmuyor bu çok üzücü maalesef.Geçen senenin Mayıs ayında satın almıştım.1 yıla yakın bir zaman kullandım.Sevdim ama malum sebeplerden dolayı ben de Xiaomi model bir telefon kullanmayı düşünüyorum.Bakalım hayırlısı artık.Hayırlı forumlar dilerim.

Certel

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Diğer
Sayın @Certel sizi çok iyi anlıyorum bu model telefon kullanıcısı olarak.Zaten en iyi bu modeli kullananan bizler anlarız.Bir telefondan vazgeçmek çok kolay değil ama ben de üzülerek telefonumu eşime vermeyi düşünüyorum.Yine de biraz daha bekleyeceğim bakalım yeni bir gelişmeler olacak mı diye ama sanmıyorum bu kadar ay geçti yenilik ve gelişme yok maalesef.Oppo maalesef bu modelinin arkasında durmuyor bu çok üzücü maalesef.Geçen senenin Mayıs ayında satın almıştım.1 yıla yakın bir zaman kullandım.Sevdim ama malum sebeplerden dolayı ben de Xiaomi model bir telefon kullanmayı düşünüyorum.Bakalım hayırlısı artık.Hayırlı forumlar dilerim.
En iyisi Apple. Satıp iPhone alacağım. Ben fiyatları yüzünden bu kadar para verilmez diyerek uygun olan reno 5 lite aldım. Ama anladımki verilir. Apple müşterisini kolluyor. Ve kusursuza yakın ekosistemi var
Mesajlar birleştirildi:

En iyisi Apple. Satıp iPhone alacağım. Ben fiyatları yüzünden bu kadar para verilmez diyerek uygun olan reno 5 lite aldım. Ama anladımki verilir. Apple müşterisini kolluyor. Ve kusursuza yakın ekosistemi var
Telefon oppo saat oppo kulaklık oppo toplamda 10 bin civarı maliyeti var. Aynı ekosistemi Apple da kur 7 sene kafan rahat kullan

MustafaFBmoon

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 5 Lite
Sayın @Certel haklısınız.Ben de sizinle aynı fikirde düşünerek uygun olduğu için Reno 5 Lite almıştım.Ancak ben hiç Apple iPhone kullanmadım.Muhakkak ki en iyisi Apple.Çok eski modellerine bile desteğini kesmeyip, güncelleme veriyorlar.Ben şu ana kadar hiç Apple iPhone telefonları kullanmadığım için hep Android cihazları deneyimlediğim için bu sefer hiç kullanmadığım ve hep merak ettiğim Xiaomi'ye geçiş yapmayı düşünüyorum.Tavsiye edeceğiniz Xiaomi telefon modelleri nelerdir sayın @Certel Görüşleriniz benim için önemlidir değerli dostum.İyi forumlar dilerim.